Obavijesti

Sport

Komentari 21

Vonn pokazala 'mane': Volite se bez obzira što vam hejteri rekli

Vonn pokazala 'mane': Volite se bez obzira što vam hejteri rekli
1

Lindsey Vonn (36), jedna od najuspješnijih sportašica svih vremena, na Instagramu je zbog fotografija u kupaćem kostimu kraj brojnih pohvala, dobila i kritike na koje je spremno odgovorila

VIDEO

Američka skijašica Lindsey Vonn (36), nedavno je svoj rođendan proslavila na Bahamima, a na društvenoj mreži Instagrama je zbog fotografija u kupaćem kostimu zaradila brojne kritike fanova.

Vonn skakala sa psom u bazen. Nitko nije gledao psa. Ni bazen
Vonn skakala sa psom u bazen. Nitko nije gledao psa. Ni bazen

POGLEDAJTE VIDEO: Lindsey Vonn radi zgibove

Pokretanje videa...

00:17

"U posljednje vrijeme objavila sam dosta fotografija u kupaćem kostimu, a očito se čine gore nego što jesu. Iako sam sportašica, suočavam se s nemilosrdnim komentarima i kritikama na račun svog tijela, što me priznajem, ponekad zaboli. Ja sam također normalna osoba i ponekad se pogrbim, trbuh mi se preklopi, celulit mi se vidi na stražnjici, ili mi se pak gornji dio kupaćeg kostima ne popuni kako treba", napisala je skijašica na svom Instagram profilu. 

''Misli da je zgodnija nego što je... debela koljena'', ''U 60-ima sam i rodila sam dvoje djece, a izgledam bolje nego ti'', ''Male sise'', neki su od komentara na profilu uspješne skijašice. 

''Međutim, uvijek se sjetim da sam upravo s tim tijelom uspjela postići nevjerojatne stvari u svom životu i ponosna sam na to koliko sam jaka. Ne nosim veličinu nula i to mi je sasvim uredu. Jedna od stvari koju vam svima mogu obećati je da nikada nisam fotošopirala svoje fotografije i ponosna sam što nikada nisam radila plastične operacije, bilo kakve vrste. Nema botoxa, nema filera niti malih estetskih zahvata. Ja sam sto posto prirodna i sto posto Lindsey. Dakle svima koji se osjećaju nesigurno ili loše zbog svog izgleda; budite jaki i zdravi, volite se bez obzira na to što 'hejteri' kažu. Posebno hvala svima onima koji me podržavaju!'', dodala je Lindsey.

Lindsey Vonn sunča 'gluteus': Slavila rođendan na Bahamima
Lindsey Vonn sunča 'gluteus': Slavila  rođendan na Bahamima

Lindsey osim celulita i prirodne ljepote ima 82 pobjede u Svjetskom kupu, 137 pobjedničkih postolja, četiri velika i 16 malih kristalnih Globusa te dva svjetska i olimpijsko zlata. 

I Lindsey Vonn je na čekanju, zbog korone su odgodili svadbu
I Lindsey Vonn je na čekanju, zbog korone su odgodili svadbu

U želji da se nekom bolje prikažemo, sve više žena (ali i muškaraca), provlači svoje fotografije kroz razne filtere i sređuje ih u Photoshopu. Lindsey je zasigurno jedna od rijetkih, čije fotografije na društvenim mrežama pokazuju pravu nju. Uz sve filtere i opcije uljepšavanja koje nam se nude, nameće nam se nerealna slika kako bi trebali izgledati, što u konačnici može dovesti do nezadovoljstva i nesigurnosti, a posljedično tome dolaze i kritike hejtera jer nitko nije 'savršen'. Preko 80 posto žena ima celulit, tako da drage žene, ne sramite se svog tijela jer ako ga i najuspješnija skijašica u povijesti Svjetskog kupa ima, nije grijeh da ga i vi imate.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu