To je to što me zanima!

Vraća se Phil Jackson: Stiže u Knickse, a dovodi i Bryanta?

Phil Jackson dogovorio je sve uvjete s New York Knicksima u kojima će preuzeti mjesto glavnog trenera. Nije nemoguće da Jackson u Knickse dovede Bryanta...
Vidi originalni članak

Phil Jackson, najtrofejniji košarkaški trener svih vremena, vraća se u NBA. Službena stranica NBA lige objavila je vijest o povratku legende. Jackson je dogovorio sve s New York Knicksima u kojima će preuzeti mjesto glavnog trenera. 

Jackson se povukao u mirovinu nakon sezone 2010/2011 zbog zdravstvenih razloga. No nije dugo izdržao bez košarke. Upravo je u New York Knicksima Phil Jackson započeo igračku karijeru 1967. godine. 

S Knicksima je osvojio dva naslova u igračkim danima, kao trener je Chicago Bullsima donio šest titula, a s Los Angeles Lakersima osvojio je pet naslova.

Američki mediji pišu kako nije nemoguće da Phil Jackson sa sobom povuče i Kobea Bryanta, igrača kojeg je trenirao u Lakersima. Kakva bi to momčad bila, Carmelo Anthony i Kobe Bryant u istom timu, a na klupi legendarni Phil Jackson...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • baki23 15.03.2014.

    Kolko ja poznam NBA history Knicksi imaju 1 osvojen naslov iz 1970! Kako je moguće da Phil ima dva onda s njima, a možda se i varam!

  • Leones_1 14.03.2014.

    Bryant sigurno neće ići u Knickse, jedino Anthony može u Lakerse s obzirom da mu ističe ugovor (ako se ne varam). Al bila bi odlična vijest kad bi Jackson sjeo i na klupu, Knicksi imaju para, imaju većinom i vrhunske igrače, ali stalno lutaju kad je riječ o struci.

  • KornjačaKornjačović 14.03.2014.

    Veca vjerojatnost je da ce Melo zavrsit u Lakersima, s obziron da in ostaju samo Nash i Bryant na ugovoru na kraju sezone, a ostali pack jadnika nisu vridni da in se ponudi novi ugovor. Jos da dovedu low budget bisere poput Arize, Frya, Denga i koju ostarijelu zvijezdu na veteranski ugovor i opet imaju legitimnu playoff ekipu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare