To je to što me zanima!

Vraneš izblokirao Splićane za minus 10 na Gripama

Utakmicu Splita CO i Partizana gledala je i cijela momčad Hajduka, no čak ni njihova podrška nije mogla spriječiti poraz Splićana 70-60
Vidi originalni članak

Splićani su se držali na minimalnom zaostatku do 26. minute, a onda je Partizan preuzeo stvar u svoje ruke. Veći izbor kvalitetnih igrača presudio je pobjednika, a trener Vujošević izbalansirao je minutažu i učinak gotovo svih igrača kako bi ih sačuvao što svježijima za bitne europske nastupe.
Partizan je dominirao u skoku (38-23) i šutu (49% naprema 29%), te pogotovo u blokadama. Gorostasni Slavko Vraneš, visok 229 centimetara, izblokirao je i rastjerao Splićane iz reketa, a netko iz publike u šali je dobacio:
- Piksi, nazovi kapetana Laptala. Ako je slobodan, da doveze brod i prebaci vam sve ove banane!
Trener Splićana Slobodan Subotić na presici je također istaknuo Vranešovu ulogu u utakmici uspoređujući ga s nekadašnjim slavnim reprezentativcem Hrvatske Stojkom Vrankovićem:
- Puno je napredovao i nakon više od pet blokada moje igrače preplašila je njegova pojava u reketu, tako da nisu pogodili ni ono što su mogli.
Najkvalitetnije razdoblje igre domaćih bila je druga četvrtina, u kojoj su s pet trica držali priključak s nadmoćnijim i puno kvalitetnijim gostima.

NLB LIGA, 11. KOLO
SPLIT CO - C. ZVEZDA 60-70 (10-13, 21-22, 17-23, 12-12)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare