To je to što me zanima!

Vranković: Pobjeda protiv Le Mansa donosi mir

Cibona će večeras (18.15 sati) pokušati dobiti treću utakmicu u Euroligi. Protivnik je francuski Le Mans, koji je zasad bez pobjede
Vidi originalni članak

Ne bih gledao Le Mans samo kroz njihov skor. Iako su izgubili svih pet utakmica, sve su se riješavale u zadnje tri minute, upozorio je trener Cibone Joke Vranković uoči “na papiru” najlakšeg protivnika u skupini B.
- Kad se opustiš, s jednom ili dvije nesmotrene akcije možeš upropastiti sve što si gradio cijelu utakmicu - pojasnio je Joke što se znalo događati Francuzima.
Baš zato što je Le Mans dosad bez pobjede, ova je utakmica cibosima izuzetno važna. U njoj mogu mnogo više izgubiti nego dobiti, osobito kad se uzme u obzir da su Zagrepčani klasična domaćinska momčad.
- Sve su domaće pobjede jako bitne, a ova bi nam donijela mir - tvrdi Vranković, koji kao najveću opasnost vidi atipičnu centarsku liniju Francuza, predvođenu Amerikancima Riccijem i Clancyjem.
- Odlično surađuju pod koševima, nemaju centarsku visinu (203 i 201 cm, op.a.), ali imaju težinu. Koffi je klasična “četvorka”, a opasan je i Izraelac Limonad.
Zdravstveni bilten “vukova” kvare tek razigravači. Kelley i Morović imali su želučanih problema nakon povratka iz Izraela, a Mulaomerović se žalio na skočni zglob iako je jučer normalno trenirao. No za današnju bitku svi će biti spremni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare