To je to što me zanima!

Vratio se golom: Koljeno mi je sada odlično, ma nema straha!

Hrvatski reprezentativac zaigrao samo pet mjeseci i pet dana nakon operacije križnih ligamenata koljena, a u svom povratničkom nastupu protiv austrijskog niželigaša čak je i zabio...
Vidi originalni članak

Vratio sam se na teren samo pet mjeseci i pet dana nakon ozljede, ali sve je ispalo dobro. Noga je u redu, s koljenom nema nikakvih problema, a još sam i zabio, priča nam Josip Pivarić.

Hrvatski reprezentativac operirao je križne ligamente lijevog koljena još 5. veljače, a već u utorak (9. srpnja) zaigrao je u prijateljskoj utakmici kijevskog Dinama protiv austrijskog niželigaša Zirla. Ukrajinci su slavili 5-0, Pivarić je na travnjaku bio posljednjih pola sata, pa zabio za konačni rezultat utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prošao sam po lijevoj strani, pripremao se za povratnu loptu, a kako je sve bilo blokirano onda sam pogodio prvi kut. Ma nije gol uopće važan, glavno mi je što se osjećam dobro, dan poslije utakmice ne osjećam nikakve probleme.

A je li prije povratničkog nastupa na teren bilo kakvog straha?

- Ma nije to strah, ali razmišljate o tome, sve dok ne uđete u igru. Onda se odmah sve promijeni, više vam ništa nije u glavi, već ste samo fokusirani na igru. Već dulje vrijeme treniram s momčadi, prvo sam trenirao jednom tjedno, no sada sam se potpuno uključio u trenažni proces. I radim sve što i drugi suigrači.

Josip Pivarić je u karijeri već imao problem s desnim koljenom, a tada se isto na travnjake vratio nevjerojatnom brzinom...

- Uh, tada sam zaigrao i prije, mislim kako sam točno pet mjeseci nakon operacije odigrao prvu utakmicu. Ma ni tada se nisam zamarao kada ću se vratiti na teren, meni je najvažnije da rehabilitacija ide kako treba. A onda kada se osjećam potpuno spremnim, krećem s treninzima. Tako je bilo tada, tako je bilo i sada - završio je Pivarić.  

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dee jay 11.07.2019.

    bravo Piva majstore...

  • neki tamo lik 11.07.2019.

    Hvala ti Pivariću za taj centaršut, ti si pokrenuo akciju za finale

  • komentator__Luka 11.07.2019.

    neka, i on i vrsaljko jer smo sa bekovima katastrofa a EURO će uskoro, pa evo godinu dana prošlo od engleza a triput se okrenuo, brzo će to

Komentiraj...
Vidi sve komentare