To je to što me zanima!

Vratio se: S. Campbell već igrao za rezerve Arsenala

Sol Campbell prva je zimska prinova u momčadi Arsenea Wengera. Iskusni stoper u utorak je već odigrao utakmicu za rezervnu momčad Topnika
Vidi originalni članak

Trener Arsenala Arsene Wenger osigurao je i prvo zimsko pojačanje u 2010. godini. Među Topnike se ovaj tjedan vratio iskusni stoper Sol Campbell, koji je u Arsenalu igrao od 2001. do 2006. godine. Iako Campbell ima već 35 godina i mjesecima se nagađalo da će završiti profesionalnu karijeru, Wenger je odlučio da će iskusni branič itekako dobro doći njegovim 'klincima' u borbi za naslov prvaka Engleske. Sam Campbell tjednima je uvjeravao Francuza da je još uvijek dovoljno dobar za Premiership, a prema pisanjima engleskih medija čini se da je već sve dogovorio sa čelnicima Arsenala te se još čeka samo potpis ugovora. A potpisivanje s povratnikom moglo bi doći na red do kraja tjedna. No Wenger je očito želio provjeriti u kakvom je stanju bivši engleski reprezentativac pa je već u utorak bio u sastavu rezervne momčadi Arsenala protiv West Hama, iako je trener samo nekoliko sati prije pričao da ništa još nije sigurno te da je Sol daleko od potpisa.
- Nedostajao mi je Arsenal i imam osjećaj da je ovo bio odličan potez. Drago mi je da sam se vratio. Iskreno vjerujem da mogu doprinijeti uspjehu momčadi. U ovoj utakmici vidio sam da mi se vratilo samopouzdanje, a i tjelesno se osjećam odlično - rekao je Campbell nakon utakmice s West Hamom.
Sol je karijeru započeo u najljućem Arsenalovu rivalu Tottenhamu gdje je igrao čak devet sezona. Nakon toga strašno je naljutio navijače Spursa prešavši u Topnike, iz kojih odlazi u Portsmouth. Prošle godine u Pompeyu je postao višak te odlazi na kratko u ambicioznog niželigaša Notts County gdje je odigrao tek jednu utakmicu. Čim je shvatio da je još dovoljno dobar za Premiership, Campbell je napustio momčad Sven-Görana Erikssona te je do ovoga tjedna čekao ponudu nekog od uglednih engleskih klubova. Jedno vrijeme spominjao se drugoligaš Newcastle, no čim se pojavio Arsene Wenger i Arsenal, stasiti stoper više nije dvojio ni trenutka. Za Arsenal je odigrao 135 utakmica te je bio član udarne postave tijekom osvajanja prvenstva 2004. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • guga10 13.01.2010.

    valjalo bi vratiti gorana jurića u dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare