To je to što me zanima!

Buljat u nemilosti Vučevića: Napucao loptu, pa ga napucali

Jurica Buljat je navodno nastradao zbog 'verbalnog delikta', a svjedoci tvrde kako je na treningu napucao loptu i psovao Vučevića zbog prebacivanja u 'drugu momčad'...
Vidi originalni članak

Redovita press konferencija Hajduka, uoči zadnjeg treninga i puta u Varaždin, ničim nije odavala da se nešto kuha u bijeloj svlačionici. Vučević je bio miran, govorio je o respektu prema domaćinu, te o mogućnosti da više prigoda do kraja sezone ponudi mladim igračima. 

- Momci se moraju dokazati, svjesni su da sami sebe stavljaju i vade iz momčadi. No to ne znači da nećemo igrati otvoreno i na pobjedu - rekao je trener Hajduka, skrivajući probleme u svlačionici. 

A problema i te kako ima. Osim bolesnog Trebotića, ozlijeđenog Andrijaševića i kartoniranog Vejića, Vučević u Varaždin nije ni poveo Juricu Buljata i Anasa Sharbinija.

Buljat je navodno nastradao zbog 'verbalnog delikta', a svjedoci tvrde kako je na treningu napucao loptu i psovao zbog prebacivanja u 'drugu momčad'... 

- Nije istina da je potjeran. Buljat je u maloj krizi i u dogovoru s trenerom dobio je nekoliko dana da 'sredi glavu' i riješi privatne probleme koji ga muče - pokušao je sportski direktor Ivica Kalinić spasiti što se spasiti da. 

Također je dodao i kako Anas Sharbini ne putuje u Varaždin zbog lakše ozljede, a isto nam je potvrdio i sam Anas Sharbini. 

- Boli me zglob i u razgovoru s trenerom zaključili smo kako je najbolje da ne putujem u Varaždin jer ionako ne bih mogao igrati.

Premda, dakle, ne može računati na Anasa Sharbinija, Juricu Buljata, Vejića, Trebotića i Andrijaševića, Vučević je najavio kako ga ne zadovoljava remi, te kako u Varaždin putuje po pobjedu. No tamo ga čeka mlada i poletna momčad, koja u ovoj sezoni nijednom nije poražena kod kuće. U 11 domaćih susreta slavili su Varaždinci šest puta, a pet puta su remizirali.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Londoner 09.04.2011.

    Toooooo!!!!!

  • IvanOmazić 09.04.2011.

    ostvarila mi se želja da u Varaždinu neigraju Buljat, Anas i Vejić.... još ako Tomasov bude na klupi pobjeda je garantirana :))) sad možemo napokon i s pravom reć da igramo 11 protiv 11

  • Mattman21 09.04.2011.

    Nadam se samo da će sada i Bilić isto napraviti...pa taj kreten ne može u 2. županijskoj igrati,a ne u reprezentaciji...Biliću opameti se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare