To je to što me zanima!

Vudu-čarobnjak zaprijetio: Ozlijedit ću C. Ronalda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nije htio reći tko ga je angažirao, ali jedan se španjolski vještac bacio na "tretiranje" Cristiana Ronalda. Kaže da će dugo biti izvan terena
Vidi originalni članak

Urok na najskupljeg nogometaša Real Madrida Cristiana Ronalda, a time i na “kraljevski klub”, sprema se baciti jedan španjolski opsjenar. Najavio je to sam u pismu El Mundo Deportivu.
Katalonski je dnevnik, tradicionalno sklon Barceloni, pismo vudu-čarobnjaka objavio ne navevši mu ime i prezime. U njemu ovaj otkriva da je od njega zatraženo začarati Real, pa će zato ozlijediti portugalskog napadača. Naručitelja nije mogao otkriti.
- Ne mogu obećati da će se Cristiano Ronaldo teško ozlijediti, no sigurno je da će daleko više vremena provoditi izvan travnjaka nego na njemu - navode u Mundo Deportivu uz dodatak:
- Kombinacija sam duhovnika i liječnika. Ne mogu otkrivati identitet vlastitih sljedbenika iz povjerljivih razloga.
Novine tvrde da se već treći put javno opsjenarstvom prijeti madridskom klubu. Ranije su mete vudu-čarobnjaštva bili David Beckham i Brazilac Ronaldo, i to 2003. godine. Tri godine potom, 2006., u istom su kontekstu kao mete spominjani Iker Casillas, Sergio Ramos i Fabio Cannavaro.
- U oba je navrata Real utonuo u trajnija krizna razdoblja - dodao je vještac, napomenuvši da je "Ronalda već počeo tretirati" te da je to "dugotrajan i kompliciran proces".
Iz madridskog kluba tek su kratko prokomentirali priopćenjem: 
- To je jedna vrsta ludosti kojima smo ionako svakodnevno okruženi!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mattman21 06.10.2009.

    E moji Madrižani...i ovako ste jadni, a sad krivite barcu za sve što vam se događa...zadnjih 5 godina Barcelona je najbolja momčad na svijetu, a Real nije osvojio apsolutno ništa...tako će biti i ove godine...VAMOS BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • suga_mama 28.09.2009.

    misosovo šta sve nećeš čut......

  • WebSuperman 28.09.2009.

    govna iz barcelone...nitko drugi...REAAAAAAAAAAL

Komentiraj...
Vidi sve komentare