To je to što me zanima!

Vujović: Hrvatska i Norveška igrat će finale SP-a, najbolji su!

To su dvije najozbiljnije reprezentacije, dvije različite škole rukometa i najviše bih volio to finale, rekao je Veselin Vujović prognozirajući nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Egiptu
Vidi originalni članak

Kaže Veselin Vujović, "pogodio sam da će Kiel osvojiti Ligu prvaka". Pa kad ga je tako krenulo u prognoziranju, zašto da ne prognozira i tko je najbliži osvajanju Svjetskog rukometnog prvenstva koje za dva dana počinje u Egiptu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da će Hrvatska i Norveška igrati finale Svjetskog prvenstva, to bih i najviše volio. To su dvije najozbiljnije reprezentacije, dvije različite škole rukometa - rekao je Vujo u podcastu Rukometnih ikona.

UŽIVO 50 UTAKMICA Evo gdje gledati SP u rukometu

Ždrijeb nas, bude li se odvijalo sve prema planu, a naš nas u drugom krugu vodi na Dance pa u nokaut-fazu u četvrtfinalu prema Sloveniji, Egiptu, Švedskoj i Bjelorusiji, prije polufinala sigurno ne može spojiti na prvom SP-u s 32 reprezentacije. 

- To je preglomazan format, treba toliko utakmica i odigrati u kratkom periodu. Mislim da će biti dosta iznenađenja, nitko više ne zna tempirati formu, ponašati se. Evo, što ako Hrvatska dođe do polufinala pa pozitivan bude Duvnjak ili Cindrić? Također, mislim i da će biti dosta ozljeda, samo se nadam ne teških.

Većina najboljih osim Šveđana s njima se zasad dobro nosi, pa i mi unatoč izostanku Luke Stepančića i Domagoja Pavlovića koji bi bili putnici za Egipat, a jedan od njih bit će i Igor Karačić...

KONAČAN POPIS Červar dobio sjajnu vijest: Na Svjetsko prvenstvo ide i Karačić!

- Igor ide s nama, on radi pod posebnim programom i mislim da će on na kraju, kad bude trebalo, dati sve od sebe - rekao je izbornik Červar nakon objave hrvatskog popisa za SP.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LINOM ČERVAROM:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 12.01.2021.

    Daj bože da je finale iako nesumnjivo imamo kvalitetu.Vidit ćemo uskoro.

  • domba18 12.01.2021.

    Lino Červar je za ovoga doktor nauka

  • Trump Jong Un 11.01.2021.

    Drž se prognoza Veseline jer drugo ti ne ide

Komentiraj...
Vidi sve komentare