To je to što me zanima!

'Vukovi' umiru sami: Ima li još možda nade za Cibonu

Ne smijemo pristati na stečaj jer bi to praktički značilo kraj za ovaj klub! To ne smijemo dopustiti, rekao je predsjednik Cibone Vlatko Previšić...
Vidi originalni članak

Ciboni se s različitih strana prijeti stečajem, no bio bi to samoubilački potez. U ovom trenutku to nije rješenje, rekao je predsjednik Cibone Vlatko Previšić i nastavio:
- Da, imamo milijunske dugove koji su nastali proteklih godina. Ali vrijednost Cibonine imovine i nekretnina višestruko nadilazi trenutačna dugovanja. I baš zato ne smijemo pristati na stečaj jer bi to praktički značilo kraj za ovaj klub! To ne smijemo dopustiti...
A Cibona je i dalje talac političkih borbi u Zagrebu. Iako je gradonačelnik Milan Bandić obećao kako on neće biti taj koji će “zabiti zadnji čavao u Cibonin lijes”, svojim posljednjim istupima ipak se promaknuo u osobu koja bi mogla presuditi “vukovima”.
- Ne dam im više niti kune - poručio je gradonačelnik, koji želi vidjeti nalaze revizije i izvješća o financijskom poslovanju kluba.
- U Ciboni su trenutačno dvije financijske kontrole, ništa ne skrivamo. Objavit ćemo i dijelove revizije - kaže Previšić i napominje:
- Pa ovaj je klub 19 godina u Europi, ne možemo dopustiti da se ugasi.
Nastavlja se i potraga za sponzorima, no nitko ne želi ulagati u klub koji u ovom trenutku nema čiste financije, jasnu viziju poslovanja i razvoja. A Cibona trenutačno nema te uvjete. Stoga su “vukovi” ostavljeni da umru sami u bijedi, u nemilosti sitnih interesa “visoke” politike.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pro-bet-analiza 26.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • vinine 26.09.2010.

    nitko ne zamjera igračima nego marvi koja sjedi gore i grabe šakom i kapom koliko su uložili u škole i kampove gdje su pare ili novci i gdje je rezultat zadnjih 20 godina e ljudi moji pustimo igrače igrači su najmanji problem...

  • jol111 26.09.2010.

    Grad bi moga dat 30% onog što daje dinamo i cibona će osvojit euroligu!!!Prošlu godinu su momci odigrali srcom cijelu sezona bez plaće i napravili značajne rezultate.tako da mislim ako im se malo pomogne da će bit još puno bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare