To je to što me zanima!

Vukoviću, majstore: Njemačka bruji o fair-play potezu sezone

Vukovićev Füchse izgubio je od Kiela. Naš je igrač završio na svim naslovnicama. Vuković je nakon jednog isključenja prišao sucu i priznao da to nije za 2 minute...
Vidi originalni članak

Füchse Berlin izgubio je kod kuće od Kiela 24-27 u Bundesligi. Domagoj Duvnjak je za goste zabio devet komada, ali junak utakmice bio je drugi Hrvat, onaj u redovima Füchsea. Drago Vuković napravio je nešto što se ne viđa u današnjem sportu u kojem se ne pita kako doći do cilja, već koga pregaziti na tom putu.

Domaći su vodili 12-9, Erlend Mamelund startao je na Vukovića, a sudac je Norvežaninu pokazao dvije minute. No nakon Vukovićeve reakcije - preokret.

Sudac je saslušao našeg igrača, došao do zapisničkog stola i poništio isključenje. Palac gore za Vukovića od glavnog suca i tapšanje po leđima od strane Norvežana.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • felipe 03.11.2015.

    Heben i pošten, zato su i izgubili... :)

  • kosmopolit 02.11.2015.

    Tu je razlika između pravih i fer sportaša i onih bolesnika koji "moraju pobjediti po svaku cijenu" i koji sebe vide iznad sporta i iznad ekipe u kojoj igraju.

  • no sleep 02.11.2015.

    tako je ljubičić u tenisu jednom ispravio suca da lopta nije u outu već dobra,i ponove poen ljubo izgubi nakon toga poen gem set i meč.. pa ti ispravljaj sudca

Komentiraj...
Vidi sve komentare