To je to što me zanima!

Vulić: Svi me zovu i čestitaju... Ali ja još nisam novi izbornik

Očito je da svi znaju više od mene, jer me svi zovu i čestitaju, a koliko znam nitko još nije potvrđen, komentirao je Vulić nagađanja da sjeda na klupu Hrvatske
Vidi originalni članak

Nikad nisam krio da sam hajdukovac i da sam Hrvat, tako sam odgojen, i zato sam s ponosom nosio dres Hajduka i dres hrvatske reprezentacije, još na onoj prvoj utakmici protiv Amerike, kad se mnogi nisu ni usudili pojaviti na Maksimiru. Bila bi mi iznimna čast postati izbornikom, otvoreno je rekao Zoran Vulić, koji je izbio u prvi plan među kandidatima za mjesto nasljednika Nike Kovača na klupi hrvatske nogometne reprezentacije.

Naravno da to nitko neće potvrditi, ali iz dobro obaviještenih izvora stigla je vijest kako je, od strane istih onih ljudi koji su osigurali prebacivanje reprezentativne utakmice s Italijom iz Maksimira na Poljud, na čelnike HNS-a izvršen pritisak da se ne radi cirkus oko izbornika, te da se izabere čovjek koji neće biti direktno povezan s Mamićem i Dinamom. Između Katalinića, koji ima broncu sa SP-a u Francuskoj, a potpisuje i najveći klupski rezultat u povijesti Hrvatske, četvrtfinale Lige prvaka s Hajdukom, te Zorana Vulića, koji je bio pomoćnik u stožeru Otta Barića, presudila je Vulićeva mladost, te, ne manje važno, pomirljive izjave.

- Očito je da svi znaju nešto više od mene, jer me svi zovu i čestitaju, a koliko znam nitko još nije potvrđen - kazao je u startu Vulić i dodao:

- Naravno da bi mi bila čast.

Vulić bi se u narednih dan-dva trebao sastati s Romeom Jozakom, koji je sastanak odgodio zbog bolesti, ali je već primio poruku Stanka Poklepovića, koji bi mu rado bio savjetnik.

- Da su pametni, uzeli bi za ova dva mjeseca Ćiru i mene u tandemu, njega za psihologiju, a mene za taktiku... A kad se plasiramo, onda neka izaberu mladog trenera koji će to dalje voditi, recimo Vulića, kojem bih rado bio savjetnik - rekao je jučer popularni Špaco.

- Pametan čovjek će uvijek poslušati savjet iskusnijeg kolege, ne bi mi bio problem saslušati što imaju za reći oni koji su prošli puno toga prije mene - priznao je Vulić, koji neće imati problem što ga ugovor veže za Split.

- Bilo bi nam žao da ode, no mi mu nećemo stajati na putu, jer bi nam bila čast da naš trener postane izbornik. Nije to mala stvar, nakon reprezentativaca Rebića i Roga, da naš klub da i izbornika - kazao je Slaven Žužul i dodao: 

- Vulić bi bio dobro rješenje, dobar je čovjek i trener, ima iskustva i znanja, a dobro bi to bilo i zbog ravnoteže u državi, da ne dolazi sve iz jedne sredine.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • srakar 17.09.2015.

    Od prvog dana sam rekao da od domaćih trenera u obzir mogu doći samo Vulić i Cico, a za savjet neka pitaju ( ako već moraju ) strance iz lige petice. nikako ne ove naše istrošene polumrtvace.

  • kakogod 17.09.2015.

    Ajde Vule, nemoj se sramit. Nakon Žužulove, možeš bit i Mamićeva pi.kica... I Romeova Julija. :)

  • ivexx 17.09.2015.

    ja strucnjaka majko moja mila

Komentiraj...
Vidi sve komentare