To je to što me zanima!

Wanda Nara je žena - mačka! Pogledajte nove 'vruće' fotke

Wanda je stekla popularnost uglavnom na društvenim mrežama gdje je neprestano objavljuje fotografije iz privatnog života, a u prvom planu najčešće ističe grudi. Na Instagramu ima 14 milijuna pratitelja
Vidi originalni članak

Nakon što je uspješno posredovala u prelasku svog supruga iz PSG-a u Galatasaray, Wanda Nara odlučila se malo opustiti i posvetiti sebi pa je objavila niz fotografija na kojima pozira u kostimu s uzorkom leoparda koji naglašava svaku oblinu tijela.

Osim vezom s argentinskim nogometašem i brakom s njegovim najboljim prijateljem, također nogometašem, Maxijem Lopezom, Wanda je stekla popularnost uglavnom na društvenim mrežama gdje je neprestano objavljuje fotografije iz privatnog života, a u prvom planu najčešće ističe grudi. Na Instagramu ima 14 milijuna pratitelja.

Iako je veza Wande i Icardija bila 'poljuljana' zbog navodne nevjere nogometaša, fotografije na njegovom Instagram profilu sugeriraju da je sada sve u redu. Wanda, s druge strane, objavljuje samo svoje i fotografije djece.

Icardi će u Galatasarayu godišnje zarađivati šest milijuna, odnosno četiri manje nego što je imao u PSG-u. To bi mogao biti problem za rasipni par koji prema tvrdnjama argentinskog novinara Augusta Tartufolija troši mjesečno između 400.000 i 500.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 22.09.2022.

    Lajkam

  • antonio459 22.09.2022.

    Avion ako cemo realno

  • nohname 22.09.2022.

    Zašto je ovo u rubrici sport?

Komentiraj...
Vidi sve komentare