To je to što me zanima!

Wembley opet pada: Cro Cop je bolji od Nelsona i pokazat će to

On će tu borbu dočekati spreman. Pripreme za meč startaju početkom travnja. Mirko će biti spreman i fizički i psihički, nema sumnje da ga čeka zahtjevna borba, rekao je Mirkov boksački trener Stipe Drviš
Vidi originalni članak

Prije 11 godina hrvatska nogometna reprezentacija slavila je u hramu nogometa na Wembleyu. Hrvati su 2007. godine pokorili nogometni Wembley, vrijeme je da u svibnju ove godine pokore i dvoranski, da Mirko Cro Cop slavi u Wembley Areni.

Proslavljeni hrvatski borac u dvorani kapaciteta 12.500 gledatelja, koja će bez ikakve sumnje biti rasprodana, 25. svibnja u organizaciji Bellator borit će se protiv Roya Nelsona.

- Bit će to spektakl - kaže Stipe Drviš, Mirkov boksački trener i veliki prijatelj, i nastavlja:

- On će tu borbu dočekati spreman. Pripreme za meč startaju početkom travnja. Mirko će biti spreman i fizički i psihički, nema sumnje da ga čeka zahtjevna borba.

SENZACIJA Bomba iz Bellatora! Cro Cop protiv Roya Nelsona u Londonu

Bit će ovo druga borba Nelsona i Filipovića. Ovo je zapravo revanš borbe s eventa UFC 137 iz listopada 2011. godine. Nelson je tad slavio prekidom u trećoj rundi. Cro Cop je nakon te borbe napustio UFC, kratko se vratio za event 2015. godine. Nelson je u UFC-u bio do prošle godine, napustio ga je jer mu je Bellator ponudio puno bolje uvjete. Drviš sad očekuje drukčiji ishod nego 2011. godine.

- Mirku je usred te borbe pukao mišić. Bio je to ključni detalj, zbog toga je izgubio meč. Sad će to biti druga priča. Ništa u sportu nije sigurno, ali vjerujemo kako ćemo dobiti ovaj meč - kaže Stipe Drviš, koji očekuje jaku izmjenu udaraca.

- To je meč dva prava udarača. Nelson udara jako, a i može primiti strašno puno udaraca. Mirko je bez ikakve sumnje jedan od najboljih boraca, kvalitetniji je od Roya i to će pokazati - rekao je Drviš, koji Mirka kao trener i prijatelj prati na mečevima proteklih godina.

Naravno da će Stipe i Mirko biti skupa i u Londonu. Opet možemo očekivati njihova javljanja uživo na Facebooku, koja s postala legendarna.

- Naravno da ćemo opet imati live javljanja. To je postala tradicija. Bilo da smo u Japanu, Americi, Londonu ili Sjevernom polu, volimo se zezati. Tako će biti i sad u Londonu - obećao je Drviš.

Nema sumnje da će Mirkovi obožavatelji doći na svoje i kad je riječ o javljanjima uživo na “fejsu” iz kreveta. Uvijek su vrlo gledani, Stipini i Mirkovi obožavatelji vole i njihov humor. Jedva čekaju meč, ali i njihove objave na društvenim mrežama prije i poslije meča.

Za Bellator se bori i Fjodor Jemjeljanjenko, Mirkovi navijači htjeli bi vidjeti Mirkov revanš za poraz u Prideu 2005. godine. Ali...

- Sumnjam. S Bellatorom sam dogovorio samo ovu borbu jer neću nastupiti u Japanu, kako sam planirao. Neću tamo nastupiti, ali ću se s pobjednikom tog turnira boriti 31. prosinca - razjasnio je Mirko i za kraj dodao kako će se ipak prije Stare godine boriti u Japanu:

- Nastupit ću svakako. Nakon Nelsona nastupit ću 29. srpnja u Tokiju na Rizinu - rekao je Cro Cop.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • uhljeb 08.03.2018.

    lakomost za novcem če ga doči glave

  • x00x 07.03.2018.

    nogometasi POKORILI nogometni wembly??? bili smo prvi?

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 07.03.2018.

    Mirko Cro Cop, uhljeb. Nije mu dovoljno pa se primio politike i saborske mirovine. Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare