To je to što me zanima!

Wenger poručio: Došlo je vrijeme za Eduarda!

Nakon ozljede Nizozemca Van Persieja menadžer Arsenala rekao je kako je stigao trenutak da hrvatski Brazilac dobije pravu priliku i minutažu
Vidi originalni članak

Mislim da je stigao trenutak za Eduarda, rekao je trener Arsenala Arsene Wenger pred novinarima u petak. Ova je izjava pokrenula nagađanja kako će Eduardo početi od prve minute u subotnjem ogledu protiv Boltona. Realno je očekivati da se ovakva nagađanja i ostvare budući da je zbog ozljede izvan stroja Nizozemac Robin van Persie.
- Wenger namjerno 'koči' Eduarda, isto kao što radi sa svim novim igračima u Arsenalu - prenio je riječi Francuzova pomoćnika Bore Primorca nedavno hrvatski izbornik Slaven Bilić.
Očito je da je vrijeme 'kočenja' prošlost, za što je sasvim sigurno, uz ozljedu startnog napadača, zaslužna i Eduardova igra u posljednje vrijeme. Kako za reprezentaciju, tako i u ono malo minuta što je dosad dobivao od klupskog trenera.
- Startao je vrlo dobro na početku sezone - riječi su kojima je Wenger potvrdio da je zadovoljan onim što je Dudu pokazao na početku engleskog dijela karijere.
Partner hrvatskog 'kvalifikacijskog junaka' u napadu bit će Emannuel Adebayor, a prva u nizu na mukama bit će Boltonova obrana. Protiv trenutačno pretposljednjeg sastava premierligaške karavane Arsenal će igrati u subotu u 16 sati. Obrana Boltona imat će problema s dvojcem Eduardo - Adebayor, a posljednja prepreka napadačima bit će kapetan William Gallas, koji se nakon ozljede vraća u sastav.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vedran_zgb 20.10.2007.

    mogu oni imat disciplinu kakvu god zele al im je repka katastrofa...samo nabacivanja i nabacivanja...90% lopti je visoka lopta iz svoje polovice...tuzno al istinito je kaj drukcije i ne znaju igrat...a i zbog toga nece nikad nista osvojit na nekom velikom natjecanju...a dudu je po meni izabro najbolju momcad za svoju igru koju je mogo izabrat u engleskoj...

  • vitez525 20.10.2007.

    ne može on igrati u engleskoj,jer tamo nogomet je zasnivan na disciplini i agresivnosti,a ne na tehnici kako dudu odgovara

  • Xenci 19.10.2007.

    Ajde Dudu pokaži im što znaš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare