To je to što me zanima!

Werdum: Ako Cain Velasquez ne može, onda želim Miočića!

Cain Velasquez otkazao je borbu na UFC-u 207 protiv Fabricija Werduma. Brazilac smatra kako postoji samo jedno logično riješenje - želi revanš protiv Stipe Miočića
Vidi originalni članak

Ustvari, nije Velasquez otkazao borbu nego mu je Atletska komisija Nevade zabranila nastup zbog ozljede. Iako je Amerikanac meksičkih korijena tvrdio da je u stanju boriti se, komisija mu nije dozvolila nastup. Spominjale su se potencijalne zamjene, Junior Dos Santos i Stefan Struve javili su se i rekli da su spremni odmah uskočiti, no borba je maknuta s fight carda UFC-a 207, koji se održava ovaj vikend u Las Vegasu.

- Velasquez se nije pojavio u borbi koja je trebala odrediti idućeg izazivača. Njega sad neće biti neko vrijeme pa bih ja radije pričekao borbu za pojas. To bi bilo pošteno. Ja sam prvi izazivač i to bi bio logičan izbor. Bilo bi pošteno upariti mene i Miočića u 2017. godini - rekao je Fabricio Werdum za mmafighting.com.

Podsjećamo, Werdum je 14. svibnja na UFC-u 198 izgubio titulu od Stipe Miočića nokautom u prvoj rundi. Nije dobio šansu za revanš da vrati titulu koju je uzeo upravo Cainu Velasquezu. Kaže da je pametniji i zna što treba napraviti u revanšu.

- Biti strpljiviji i siguran sam da ću ga prisiliti na predaju. Puno sam naučio iz te lekcije i mislim da imam sve što mi treba za pobjedu. U prošloj borbi nisam imao dovoljno vremena da to pokažem jer sam bio previše anksiozan, no idući put ću ga pobijediti - zaključio je Werdum.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinez 28.12.2016.

    Stipe je car, a s trona ga može smaknuti samo jaki udarač.

  • CroReall 28.12.2016.

    prebit će ih Stipe, ko god od njih došao :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare