To je to što me zanima!

Whyte odbrusio Joshui: Neću biti tvoj plan C! Vrijeme ide...

Ne vjerujem da će se Wilder boriti s Joshuom u travnju i to ostavlja otvorena vrata za Dilliana, rekao je Eddie Hearn, koji promovira i Whyteove i Joshuine borbe
Vidi originalni članak

Nakon pobjede protiv Derecka Chisore očekivani sljedeći korak za Dilliana Whytea bio bi prilika za pojas protiv Anthonyja Joshue. No Joshua želi borbu s Deontayem Wilderom, a ljutiti Whyte ga upozorava - neće biti ničija rezerva!

Sljedeća Joshuina borba održat će se 13. travnja, a ako ne dođe do uzvrata između Wildera i Tysona Furyja, Joshuin protivnik bi trebao biti upravo Wilder. No, čak je izgledno kako će do uzvrata doći, a to bi značilo da će se Joshua u ringu naći s Whyteom.

No nestrpljivi Whyte želi odgovor!

- Joshua priča gluposti. Ne mogu sjediti okolo i čekati ga. Neću trošiti četiri mjeseca svoje karijere čekajući ga, nemam vremena za to, vrijeme mi teče i karijera mi treba napredovati - rekao je Whyte.

- Skoro imam 30 godina i ubrzo ću doseći svoj vrhunac, a trebao sam doznati svoju sljedeću borbu odmah nakon borbe Wildera i Furyja, no nema ničega i neću sjediti i čekati. 

A Whyte i Joshua imaju istog promotora, Eddieja Hearna, koji misli kako će se upravo njegova dva klijenta i boriti zajedno u travnju.

- Ne vjerujem da će se Wilder boriti s Joshuom u travnju i to ostavlja otvorena vrata za Dilliana - rekao je Hearn, koji je Wilderu postavio rok za odgovor, no očekuje ponovnu borbu Furyja i Amerikanca.

- AJ protiv Dilliana? J*beno nevjerojatna borba, ali za 13. travnja trebate sve znati i početi prodavati karte već u siječnju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SlobodnaDalmacija 25.12.2018.

    Tyson>

  • NEO 23 25.12.2018.

    AJ nedodirljiv će ostati jer je povetkin u godinama a on bi jedini mogao uzdrmati joshua samo da je mlađi

  • blokirani_lovac 25.12.2018.

    Joshua to sve natambura, al po redu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare