Obavijesti

Sport

Komentari 17

Whyte odbrusio Joshui: Neću biti tvoj plan C! Vrijeme ide...

Whyte odbrusio Joshui:  Neću biti tvoj plan C! Vrijeme ide...
1

Ne vjerujem da će se Wilder boriti s Joshuom u travnju i to ostavlja otvorena vrata za Dilliana, rekao je Eddie Hearn, koji promovira i Whyteove i Joshuine borbe

VIDEO

Nakon pobjede protiv Derecka Chisore očekivani sljedeći korak za Dilliana Whytea bio bi prilika za pojas protiv Anthonyja Joshue. No Joshua želi borbu s Deontayem Wilderom, a ljutiti Whyte ga upozorava - neće biti ničija rezerva!

Sljedeća Joshuina borba održat će se 13. travnja, a ako ne dođe do uzvrata između Wildera i Tysona Furyja, Joshuin protivnik bi trebao biti upravo Wilder. No, čak je izgledno kako će do uzvrata doći, a to bi značilo da će se Joshua u ringu naći s Whyteom.

No nestrpljivi Whyte želi odgovor!

- Joshua priča gluposti. Ne mogu sjediti okolo i čekati ga. Neću trošiti četiri mjeseca svoje karijere čekajući ga, nemam vremena za to, vrijeme mi teče i karijera mi treba napredovati - rekao je Whyte.

- Skoro imam 30 godina i ubrzo ću doseći svoj vrhunac, a trebao sam doznati svoju sljedeću borbu odmah nakon borbe Wildera i Furyja, no nema ničega i neću sjediti i čekati. 

A Whyte i Joshua imaju istog promotora, Eddieja Hearna, koji misli kako će se upravo njegova dva klijenta i boriti zajedno u travnju.

- Ne vjerujem da će se Wilder boriti s Joshuom u travnju i to ostavlja otvorena vrata za Dilliana - rekao je Hearn, koji je Wilderu postavio rok za odgovor, no očekuje ponovnu borbu Furyja i Amerikanca.

- AJ protiv Dilliana? J*beno nevjerojatna borba, ali za 13. travnja trebate sve znati i početi prodavati karte već u siječnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao