To je to što me zanima!

Wilder je čak pola borbe vodio, a na kraju je završio u bolnici

Amerikanac je primio puno teških udaraca u deset i pol rundi, nakon devete u ring je ušao liječnik da provjeri je li sposoban nastaviti borbu, a kraj je dočekao s krvarenjem iz lijevoga uha
Vidi originalni članak

Deontay Wilder (35) nije se pojavio na konferenciji za medije nakon poraza od Tysona Furyja (33). Iz njegovog su tima potvrdili da je završio u bolnici, ali bez detaljnijih informacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eh sad, nije neuobičajeno da borci nakon borbe odu na pregled. I Anthonyju Joshui poslije poraza od Oleksandra Usika prva je stanica bila bolnica.

SJEDIO MU NA FACI Fury opet pjevao pa otkrio: Nije mi htio ni čestitati! Baš je idiot

No, Wilder je primio puno teških udaraca, deset i pol rundi trpio je kanonadu, nakon devete runde u ring je ušao liječnik da provjeri je li sposoban nastaviti borbu, a kraj je dočekao s krvarenjem iz lijevoga uha. I takav uzdignutih ruku hodao kroz navijače do svlačionice dok je Fury držao pobjednički govor.

I unatoč svemu tome, nakon pola borbe Wilder je vodio!

Naime, sudačke kartice otkrile su da je nakon šeste runde kod sva tri bodovna suca bilo 56-55 za Wildera, a nakon sedme 65-65. Iako je Amerikanac zapravo dobio samo tri runde: prvu i četvrtu jednoglasno i petu podijeljeno. No, zbog dva nokdauna, četvrtu je rundu dobio 10-7 i tu stekao veliku prednost.

No, ni ona mu ne bi bila dovoljna sve i da je izdržao još tu rundu i pol na nogama. Jer u trenutku prekida meča Fury je imao nedostižnih 95-91 kod jednog i 95-92 kod drugog suca, dok je kod trećeg bilo 94-92.

PRESICA BEZ WILDERA Fury: Idući put stavite lovu na mene i spremite pare! A udarac kojim je pao završava karijeru

- Molim se za njega i zahvalan sam što smo iz ringa obojica izašli u jednom komadu i možemo kući k obitelji - pomirljivo je rekao Fury nakon meča.

No, pretučeni Wilder ipak je prije obitelji morao skoknuti do liječnika...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Lesi se vraća kući 10.10.2021.

    Tayson, lenox, holefild ono su borbe i boks, ovo je više bilo hrvanje..

  • eni_27 10.10.2021.

    Jedna od najboljih borbi teške kategorije!

  • 10.10.2021.

    ovo je izas

Komentiraj...
Vidi sve komentare