To je to što me zanima!

Wilder: Nikad ni nisi bio prvak; Fury: Svi padaju, vratit ćeš se

Veliki šok u meču koji je trebao biti rutina za prvaka izazvao je trenutne reakcije boksačkog svijeta i borilačke zajednice, a na vrh su iskočila dva imena - ona Tysona Furyja i Deontaya Wildera
Vidi originalni članak

Andy Ruiz Jr. šokirao je boksački svijet i u sedmoj rundi nokautirao Anthonyja Joshuu! Meksikanac je poslao Joshuu u nokdaun nakon kojeg se nije uspio oporaviti i oduzeo mu je četiri svjetska naslova po WBA, WBO, IBO i IBF verziji. Uskoro bi se trebao održati revanš.

BUCKO GA RUŠIO ČETIRI PUTA! Senzacija u New Yorku: Joshua nokautiran, izgubio sve titule!

Veliki šok u meču koji je trebao biti rutina za prvaka izazvao je trenutne reakcije boksačkog svijeta i borilačke zajednice, a na vrh su iskočila dva imena s kojima se Joshua, da se pita publiku, već odavno trebao susresti - ona Tysona Furyja i Deontaya Wildera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obojica u svojem stilu, Fury je ostao gospodin i zaželio bivšem prvaku sve najbolje dok mu je Wilder, opet sebi svojstveno, poručio da nikad ni nije bio prvak.

- Svi imamo svoje uspone i padove, ali Joshua si je sam izgradio zvjezdani put kroz život. Teškaški boks, ovakve stvari se događaju. Odmori se, oporavi, saberi i vrati se natrag - napisao je bivši ujedinjeni prvak na Twitteru.

Wilder nije bio tako blagonaklon prema Joshui.

- Nije nikada bio pravi šampion. Njegova cijela karijera sastojala se od laži, kontradikcije i darova. To je činjenica i sada znamo tko je bježao od koga! - napisao je teškaški prvak po WBC verziji.

Na društvenim mrežama javio se i Conor McGregor.

- Iz prve ruke znam čvrstinu meksičke brade. Dižu se s poda kao nešto iz trilera. Nikad nije gotovo dok nije gotov s Meksikancima. Bog ih blagoslovio. Čestitke Andy Ruiz - napisao je Irac uz sliku njegove borbe s Nateom Diazom.

Dillian Whyte je samo postavio simboličan video na Twitter.

Javio se i trenutno najvrijedniji boksač svijeta Canelo Alvarez.

- Živio Meksiko! Čestitke Andy, jako mi je drago vidjeti da netko s tolikom odlučnošću pobijedi - napisao je  prvak u srednjim kategorijama.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mile980 03.06.2019.

    Joshui otkaze jedan birac a on onda trazi druge slabije ta izbjegne pravog prvaka kojeg nikada nije pobjedio a uzeo njegove pojaseve.. pa na kraju se ispostavi da izgubi od slabijih.izgubio kako kukavice u strahu da stane prid borca koji zasluzuje imati mogucnost vratiti pojaseve koji su mu bez poraza uzeti.

  • Obi-Wan Kenobi 02.06.2019.

    Neka mu se vratilo to izbjegavanje top borbi.

  • marcus89 02.06.2019.

    Wilder je u pravu, Joshua nikad i nije bio prvak. Za titulu je pobjedio Klitschka kojeg je Fury sprdao. Da mu nisu oduzeli titulu, Joshua nikad i ne bi bio prvak. Tyson Fury je pravi prvak!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare