To je to što me zanima!

Wilder se požalio na kostim: Nisam osjećao noge, ima 20 kg

'Dao sam sve od sebe, ja sam ratnik, to svi znaju, ali nisam osjećao noge i znao sam da je to zbog kostima. Obukao sam ga dan ranije, ali nisam mislio da će biti toliko teška', rekao je o porazu Deontay Wilder...
Vidi originalni članak

Obećano - napravljeno. Tyson Fury je u duhu svojih najava o nokautu Deontaya Wildera uništio američkog boksača i tako mu nanio prvi poraz u njegovoj sjajnoj profesionalnoj karijeri. 'Bronze bomber' je za poraz optužio, ni manje ni više, nego li 20 kilograma težak kostim u kojemu je ušao u ring.

- Ma Fury me nije niti ozlijedio, ali mi je kostim bio pretežak i zbog njega nisam osjećao noge od početka borbe - požalio se Amerikanac na kostim koji je nosio u čast mjeseca u kojemu se obilježava povijest afro-američkog naroda. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dao sam sve od sebe, ja sam ratnik, to svi znaju, ali nisam osjećao noge i znao sam da je to zbog kostima. Obukao sam ga dan ranije, ali nisam mislio da će biti toliko teška. Baterije, kaciga, sve skupa je težilo oko 20 kilograma - pojasnio je.

JE LI U PRAVU? Tata Fury iznenadio: Sine, bilo je dosta, vrijeme je za mirovinu

No, koliko je Wilderu teško i da je samo pitanje trenutka kada će pasti, uvidio je i njegov tim koji je bacio ručnik u ring u sedmoj rundi, na što je Deontay iznimno ljut.  Najavi je za Yahoo Sprot da će razgovarati s njim o mogućem otkazu ili ostanku.

KLASAN POTEZ FURYJA Wildera su šivali u svlačionici: 'Borac si, Bog te blagoslovio...'

- Davno smo pričali o tome i dogovorili smo se da ne postoji situacija u kojoj trebaju baciti ručnik. To je stvar principa. Ja sam ratnik, šampion, vođa, hoću izaći na svoje bojno polje - pomalo ljutito je prokomentirao poraženi.

Inače, Fury je došao u kostimu kralja, a kao kralj i pobjednik izašao iz ove borbe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MK7R300ps 25.02.2020.

    Obruka se lik pred cijelim.svijetom.ovom izjavom ahahah pa nisi cijeli dan nosao kostim ahahah lik ga spi*kao i umjesto da se pošuti što je trener bacio ručnik spasio ga čovjek velikih velikih batina ovaj ljut na njega napada još , sad mi.je žao sto je bacio ručnik trebao si lajavče dobiti još više po frnjoci

  • djberg34 25.02.2020.

    Kakav kenjator haha,ja sam se udebljao 30kg zato sto je netko fino kuhao,taj netko je krivac

  • -Lima-ZG-U-❤ 25.02.2020.

    Nijenosjetil noge ali je zato osjetil desnicu od Tyson Fury....... 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare