To je to što me zanima!

Wimbledon po prvi put bez Engleza, nema ni vuvuzela

Na trećem teniskom Grand Slamu u ždrijebu neće biti Engleza. Organizatori su zabranili i korištenje vuvuzela i svega što ima veze s nogometom...
Vidi originalni članak

Prvi put u 133-godišnjoj povijesti Wimbledona neće biti engleskih tenisača u ždrijebu. Veliku Britaniju predstavljat će jedino Škoti Andy Murray i Jamie Baker.  A u jeku groznice Svjetskog nogometnog prvenstva čije tribine trese zvuk vuvuzela oglasili su se organizatori  trećeg teniskog Grand Slam turnira sezone čiji glavni dio turnira započinje u ponedjeljak. Najpoznatiji turnir travnate podloge bit će zona oslobođena zbivanja u Južnoafričkoj Republici, pa su organizatori potvrdili da se nogometne utakmice ondje neće moći vidjeti, te da će navijačima sa velikim zastava biti zabranjen ulazak na terene All England Cluba. Kao i onima s plastičnim trubama.
- Vuvuzele mogu iritirati i same igrače i gledatelje. Mislimo da će svi koji žele doći ovdje to shvatiti. Znamo da mnoge u ovom trenutku zanima što se zbiva na jugu Afrike, no kakva je situacija ondje mogu saznati i na drugačije načine, a ne putem naših velikih ekrana - kazao je glasnogovornik turnira.
Očekuje se da će Wimbledon ove godine pohoditi između 450 i 460 tisuća znatiželjnika.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • trocaderro 17.06.2010.

    Svaka cast,nek oni dole indijanci iz JAR-a pusu kod kuce svoje sa onim vuvuzelama,a nek nas ostave na miru

  • baka22 17.06.2010.

    gospoda ljudi

  • shorty 17.06.2010.

    tak i treba..svatko ima svoja pravila..a zna se kakav je tenis! i da je za njega bitna tišina!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare