To je to što me zanima!

Wow! Iz beogradskog Partizana stigao i potpisao s Novigradom

Adnan Islamović (22) igra na mjestu lijevog bočnog i ima sedam nastupa za U-18 i dva nastupa za U-19 reprezentaciju Srbije. U Novigrad je stigao iz beogradskog Partizana
Vidi originalni članak

Nije baš čest slučaj da mladi reprezentativac jedne države, u najboljim godinama odluči pojačati trećeligaša. Ma kako ambiciozan bio. Mladi Adnan Islamović (22) igrao je za drugu momčad beogradskog Partizana, a ima i dva nastupa za U19 reprezentaciju Srbije te sedam nastupa za U18. Pozivan je i za U-16 reprezentaciju, što je znak da je, vrlo vjerojatno, bio talentiran. 

E, sad, je li se taj talent izgubio ili nije, saznat ćemo vrlo brzo. Nakon Partizana imao je nekoliko avantura u drugoj srpskoj ligi, gdje je igrao za Novi Pazar, Žarkovo i Teleoptik Zemun. U te tri sezone skupio je 26 nastupa. 

Novigrad je prošle godine bio u drugoj hrvatskoj ligi, imali su velike ambicije, no na kraju su skliznuli u treću ligu, gdje se sad nalaze na sedmom mjestu. Klub su napustili Manuel Pamić i Mateo Topić, pa su čelnici morali pronaći rješenje na lijevom boku. Inače, trener Ivan Matić u momčadi ima još jednog stranca, ofenzivnog krilnog napadača čije ime i prezime sugeriraju da ima nogometne korijene.

Ime mu je Neville, kao prezime bivšeg engleskog reprezentativca i igrača Manchester Uniteda, Garyja, a prezime Rivelino, kao jednog od najboljih brazilskih nogometaša svih vremena, koji je izmislio  "flip flap", koji su kasnije preuzeli Maradona, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Ibrahimović... Da igraju samo prezimena Novigrad bi bio "na konju"...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rođo101 26.02.2020.

    ovaj ima igračku biografiju nešto sličnu alenu haliloviću,ima više klubova nego nastupa!

  • qwesd 26.02.2020.

    iz amaterskog kluba u amaterski klub

  • Blue Star 26.02.2020.

    Prvo išao je korak naprijed, drugo bolje zapad nego istok i treće - možda se i njemu čita s usana ko Ademu Ljajiću dal pjeva Bože pravde il samo usta otvara ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare