To je to što me zanima!

'Xavi novi Pep? Idiot je potrošio 300 mil. eura, a Pique mora ići'

J**i se, Xavi! A Busquetsa i Piquea nikad više ne želim vidjeti kako igraju od početka. Najgori su ikad, pišu ljuti navijači Barcelone na društvenim mrežama nakon lošeg rezultata njihovih miljenika u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Čini se da Barceloni treba još jedna financijska injekcija. Netko jako dobro vodi klub, jedan je u nizu komentara navijača 'blaugrane' na društvenim mrežama nakon što su njihovi miljenici remijem protiv Intera (3-3) na korak do ispadanja u Europsku ligu, a samo ih čudo može poslati u daljnju fazu Lige prvaka.

NOVI KOLAPS U LIGI PRVAKA Raspad u Barceloni nakon novog kiksa, Inter se naslađuje: E sada će nas pamtiti dugo...

Barcelona je, iako u velikim financijskim problemima, i prošlog ljeta trošila na veliko, a ne može se reći da se to vidi u domaćem prvenstvu. Vodeći su nakon osam utakmica sa sedam pobjeda i remijem, ali u najelitnijem europskom natjecanju imaju četiri boda iz četiri utakmice, a u posljednja dva susreta ih očekuju vodeći Bayern na Camp Nou pa Viktoria Plzen u gostima. 

No, ne ovise više sami o sebi, a nakon kikseva Gerarda Piquea (35) i Sergija Busquetsa (34), koji su svojevremeno dijelili svlačionicu kao igrači s današnjim trenerom Xavijem (42), navijači su krenuli 'u napad' na starosjedioce.

- Svi su veličali Xavija kako novog Pepa (op. a. Guardiolu), a rekao sam da nije spreman. Idiot je potrošio 300 milijuna eura, a mi idemo u Europsku ligu. J**i se, Xavi! A Busquetsa i Piquea nikad više ne želim vidjeti kako igraju od početka. Najgori su ikad - samo je jedan od komentara.

Slijede im tri teška ligaška izazova. Prvo El Clasico u gostima, zatim Villarreal i Bilbao kod kuće u ligi, pa im dolazi i Bayern.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO GRAĐANI MISLE O NOVOM STADIONU

Idi na 24sata

Komentari 13

  • danko1471991 14.10.2022.

    Ako su se mogli rijesiti Messija ne znam sto cekaju s Piqueom, Busquetsom, Sergi Robertom, Albom itd... Svaka njima cast, ali godine su ucinile svoje i oni vise ne mogu udovoljiti igranju na visokom nivou( Sergi Roberto nikad i nije mogao, valjda igra preko veze u Barci) ... Pa Messi bi s 50 godina bio korisniji nego oni sada... Inace Barca prekasno mijenja zastarjele igrace i ovo su posljedice, neka pogledaju Pereza kako to radi u Realu... Nije Xavi kriv sto ima invalide u igri i sto Barcina obrana osim na protivnicke napadace mora paziti i na Piquea koji je konstantna opasnost po svoj gol... Bas u najgore vrijeme Xavi ostane bez Arauja i Koundea...

  • Pobotchnick Leeyoobo 14.10.2022.

    Znači vijest je ustvari mišljenje jednog navijača na portalu. Ne mogu zamisliti da španjolski medij prenese mišljenje npr jednog muta i objave to kao mišljenje naroda. Možda se to već dogodilo i zbog toga smo proglašeni glupim narodom.

  • ChandlerBing4 13.10.2022.

    Pique je 5. stoper. Tko bi bolji to bio pa makar to Barca bila? A Busquets bi kod svakog trener ana svijetu igrao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare