To je to što me zanima!

YouTuber Jake Paul porazio još jednu UFC legendu: Suci su mu jednoglasno dali novu pobjedu

Nakon novog slavlja, Paulov boksački omjer je sedam pobjeda i samo jedan poraz od Tommyja Furyja ranije ove godine, a slavni YouTuber ponudio je Diazu 10 milijuna dolara za borbu pod MMA pravilima
Vidi originalni članak

Slavni YouTuber Jake Paul (26) još je jednom ušao u ring. Amerikanac se suočio s UFC legendom Nateom Diazom (38) u Dallasu, a Paul je slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon duge borbe (97-92, 98-91, 98-91).

Diazu je ovo bila debitantska borba u boksu nakon što je napustio UFC, a publika u Teksasu bila definitivno je bila na njegovoj strani. Međutim, Diaz, koji je visok 183 centimetara i teži 83 kilograma, nije mogao ozbiljno napasti Paula tijekom meča.

"TO JE TO" Najseksepilnija klizačica ima novu ljubav, poznatog boksača ZARADIT ĆE OGROMNU SUMU Tommy Fury nije osramotio polubrata: Pobijedio youtubera, gledao ih i Cristiano Ronaldo...

Paul je srušio Diaza u petoj rundi, ali bivši UFC borac podigao se na noge. Suci su jednoglasno proglasili Paula kao pobjednik.

Nakon novog slavlja, Paulov boksački omjer je sedam pobjeda i samo jedan poraz od Tommyja Furyja ranije ove godine. Slavni YouTuber ponudio je Diazu 10 milijuna dolara za borbu pod MMA pravilima, a UFC zvijezda još nije prihvatila ni odbila tu ponudu.

Diaz je četvrti bivši UFC borac koji je kročio u ring protiv Paula. Svi su izgubili. Paul se ranije borio s Benon Askrenom, Tyronom Woodleyjem (dva puta) i Andersonom Silvom.

POGLEDAJTE VIDEO: MODRIĆ NAS JE PRONAŠAO MEĐU 80.000 LJUDI

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gnojna družina 06.08.2023.

    Paul vec 5 godina ozbiljno radi sa najboljim kubanskim trenerom boksa. I onda za protivnike bira borce koji u svojim karjerama malo ili uopce nisu koristili boks te su vec godinama izvan ozbiljnog natjecateljskog ritma.

  • xOOx 06.08.2023.

    i onda hrga kaze da se nemre doci do velikih borbi haaa

  • xOOx 06.08.2023.

    ma najveci skor mu je ona brzoklizacica.... al di ona gleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare