To je to što me zanima!

Youtuber s tribina pratio najveći hrvatski derbi: Ovo su dojmovi

Ima 68 tisuća 'pretplatnika' na YouTubeu, a upoznao ih je s poviješću klubova i najvećim hrvatskim rivalstvom, predstavio ljepote grada, a nakon toga otišao je na utakmicu. Najveći dojam na njega ostavili navijači
Vidi originalni članak

Sve je popularnije, čak i uobičajenije, danas biti 'youtuber' među mladima, a neki od njih su i tzv. 'groundhopperi' koji su ljubitelji nogometa i donose iskustva s različitih utakmica diljem svijeta. Među njima je i Bernard Groenhof koji je posjetio najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama (0-1) u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu. 

POLJUD POD SANKCIJAMA Nema mira u Splitu: ’Huligani misle da su oni veći od kluba’

Ima 68 tisuća 'pretplatnika' na YouTubeu, a upoznao ih je s poviješću klubova te najvećim rivalstvom u Hrvatskoj, predstavio je i ljepote grada prije derbija, a nakon toga otišao je na utakmicu te su najveći dojam na njega ostavili navijači s obje strane. Torcida na jednoj te Bad Blue Boysi na drugoj strani.

Što se tiče 'groundhoppinga', riječ je o engleskom izrazu za posjećivanje utakmica na različitim stadionima ili terenima, a da se pritom o klubovima koji igraju ima neutralno mišljenje. Pojam je nastao kasnih 80-ih godina prošlog stoljeća.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • škorpion1980 05.04.2024.

    Bla,bla..

  • arow 05.04.2024.

    Ah pa tko je to sad,gledali smo tekmu sta nam to ovaj biser moze otkriti osim da je platio za clanak.

  • meteor_94 05.04.2024.

    bas cudno nekim cudom frajer nema instagram vise mora da mu se javio neki nema na more

Komentiraj...
Vidi sve komentare