To je to što me zanima!

Youtuber zakucao NBA zvijezdu! Mavrović: Dajte mi ga u ringu...

Nate Robinson, bivši NBA igrač i majstor zakucavanja, nije imao nikakve šanse protiv 13 godina mlađe internetske zvijezde Jakea Paula u predborbi Mikeu Tysonu. Pao je težak nokaut
Vidi originalni članak

Pomislili biste da jedan youtuber nema šanse protiv dugogodišnjega profesionalnog sportaša u ringu, ali stvari su u Los Angelesu zapravo izgledale bitno drugačije.

Jake Paul (23), čovjek s 20 milijuna pretplatnika na popularnom videoservisu, razbio je Natea Robinsona (36), bivšu zvijedu NBA-a i majstora zakucavanja, u prve dvije runde predborbe povratničkom meču Mikea Tysona.

POGLEDAJTE VIDEO: Tysonov povratak u boks

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Robinson nije mogao trpjeti Paulove udarce u glavu i legao je već nakon prvih nekoliko sekundi, ali je uspio dočekati kraj prve runde. Početkom druge dogodilo se isto, Jake ga je bacio na pod, a sudac mu, neshvatljivo, dopustio da nastavi meč.

Dogodilo se neizbježno, Paul je brutalno nokautirao Robinsona koji je potpuno zaspao.

Stručni sukomentator RTL-a Željko Mavrović (51) nije se mogao načuditi takvim raspletom.

- Rado bih odmjerio snage s pobjednikom ovog meča. Ako mi dozvole, preplivat ću ocean - rekao je u prijenosu uživo.

Da, vjerojatno bi Šaka sa Srednjaka imala što reći protiv youtubera, ali nitko mu ne može poreći da ima stopostotni rekord u profesionalnom boksu, 2-0 (pobijedio je i kolegu s društvenih mreža AnEsonGiba ranije ove godine). S druge strane, Robinson je izgubio u boksačkom debiju.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • japanokinezjapano 30.11.2020.

    Ne znam ko dozvoljava to Mavroviću da se artikulira ali stvarno, pa on nije sav svoj. Zamuckuje riječ ponavlja po nekoliko puta, slovo i, iiiiiii, u, uuuuuui pa on mora doktoru.

  • biberrr 29.11.2020.

    Vidio Tysona da se vraća u ring,pa bi i on malo,ali sa youtuberima i košarkašima.

  • Hrvat u metropoli 29.11.2020.

    Jedva čekam meč Mavrovića i nekog youtubera. Možda Baka prase on je jak, ili možda čak može i ovaj Paul. To bi bila dobra poslastica 😊😊😊😊😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare