To je to što me zanima!

Za debi Ronalda protiv PSG-a nudi se posebna ulaznica koja jamči druženje sa zvijezdama

Jedan sretnik dobit će tzv. 'Beyond Imagination' ulaznicu koja će mu omogućiti da uđe u obje svlačionice, odnosno imat će priliku upoznati Ronalda, Messija, Neymara, a početna cijena je 250.000 eura
Vidi originalni članak

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo (37) odradit će suspenziju od dvije utakmice koju je dobio još kao igrač Manchester Uniteda jer je navijaču Evertona razbio mobitel, nakon čega će debitirati za novi klub iz Saudijske Arabije Al Nassr, i to protiv PSG-a.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prijateljska utakmica protiv Parižana igrat će se 19. siječnja na stadionu King Fahd kapaciteta 68. tisuća mjesta u saudijskoj prijestolnici Rijadu gdje će nastupati velika imena kao što su Leo Messi, Neymar i Kylian Mbappé. 

Prema pisanjima ESPN-a, ulaznice su rasprodane rapidnom brzinom nakon što su puštene u prodaju, a u jednom trenutku na stranici je bilo više od dva milijuna obožavatelja koji su poželjeli gledati ovaj spektakl. 

Jedan sretnik dobit će tzv. 'Beyond Imagination' ulaznicu koja će mu omogućiti da uđe u obje svlačionice, odnosno imat će priliku upoznati Ronalda, Messija, Neymara i ostale zvijezde pariške momčadi. Dobitnik će prisustvovati svečanom ručku uoči utakmice, fotografirati će se uz pobjedničku momčad, a početna cijena za ulaznicu je 250.000 eura. 

U samo tri sata zabilježeno 1,5 milijuna zahtjeva, a licitacija će trajati do 17. siječnja. Prema pisanjima arapskih medija, saudijski biznismen Mushref bin Ahmed Al-Ghamdi, generalni direktor grupe AqarOne za ulaznicu je ponudio čak 2,5 milijuna dolara, a iznos bi donirali u dobrotvorne svrhe. 

Ronaldo i Messi posljednji put su se na terenu susreli 2020. godine u Ligi prvaka kad je Portugalac zabio dva gola u pobjedi Juventusa protiv Barcelone (3-0). 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kleineman 13.01.2023.

    I to su vjerojatno PSG-u platili 100 milki, jedina šansa da ovaj klaun odigra protiv neke neamaterske ekipe

  • Slajzerizer 13.01.2023.

    Stari olinjali Ronaldo,samo u Arabiji je zvijezda,kao golf dvica devedesetih u jugi

  • Anonimus2017 13.01.2023.

    Kao u cirkusu.....kada platiš da vidiš slona ili lava. Nema od njega više ozbiljnog nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare