To je to što me zanima!

Za spas Hrvatske - zovi Capotea. Može li nas konkurent spasiti?

Argentinci će u slučaju pobjede ili remija proći skupinu tako da nam igra samo pobjeda Katara, a nju bi nam mogao osigurati nevjerojatni lijevi vanjski Rafael Capote koji nije nastupio u prve četiri utakmice
Vidi originalni članak

Hrvatska je porazom od Argentine (23-19) došla na rub ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Egiptu i nije jedina koja odlučuje o svojoj sudbini uoči posljednjeg kola drugog kruga.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas prvo od 18 sati trebamo navijati za Katarce koji će, u slučaju pobjede protiv Argentine, jednako žestoko navijati za Dansku protiv 'kauboja'. Bit će to utakmica koja može, a i ne mora odlučiti tko će iz naše skupine na Šveđane u četvrtfinalu.

KAKO DO ČETVRTFINALA Nikada ne otpisujte Hrvate! Već su jednom napravili čudo, a tek Goran, 'vatreni', 'kraljice šoka'

Argentinci će u slučaju pobjede ili remija proći skupinu tako da nam igra samo pobjeda Katara, a nju bi nam mogao osigurati nevjerojatni lijevi vanjski Rafael Capote koji zbog pozitivnog testa na koronu nije nastupio u prve četiri utakmice. U prvoj utakmici na natjecanju je, pak, zablistao - devet golova iz deset pokušaja u 32 minute igre.

POSTAVILI FAVORITE Kladionice tvrde: Katar pomaže, a Hrvatska može do četvrtfinala

Rođeni Kubanac dobio je katarsku putovnicu uoči SP-a u Kataru 2015., a tamo je, uz Danijela Šarića i Žarka Markovića, bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje srebrne medalje.

Tu je i aktualni drugi najbolji strijelac prvenstva Frankis Marzo, još jedan ubojiti vanjski šuter zbog kojih će argentinska obrana biti na velikom iskušenju.

Ajmo, Katarci, pružite nam još jednu priliku!

KOMENTAR Argentina potopila hrvatski Titanic. Za spas zovemo - Katar

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Lile Mlađi 25.01.2021.

    Loši smo i zaslužili smo ići doma.

  • biberrr 25.01.2021.

    Mi nemamo šanse protiv Svjetskih Prvaka,Danci će nas glatko nakantati i sa B repkom. Nemamo više mi kvalitetu koju smo nekad imali,pa naši su imali šut 30% protiv Argentine.

  • 25.01.2021.

    Aj, više, kak' bu, bu..., cele dane lamentiranje 'ko bu kaj, 'ko je na wc-u, a luzeri sam čekaju kritizirati i tak' liječiti svoj ego!

Komentiraj...
Vidi sve komentare