To je to što me zanima!

Za Uefu nema nikakve dileme: Dinamova akcija obišla svijet...

AKCIJA ZA PET Petković petom za Olma, Španjolac pušta kroz noge, Oršić zabija pod prečku. Uefa je Dinamovu akciju za prvi gol protiv Viktorije Plzen proglasila potezom dana u Europskoj ligi
Vidi originalni članak

Ni Özil i Aubameyang, ni Mertens i Insigne, ni Parejo, Guedes, Willian, ili Giroud... Već Bruno Petković, Dani Olmo i Mislav Oršić. 

Njihovu akciju vidio je cijeli svijet nakon što je Uefa prvi Dinamov gol objavila na službenoj stranici i proglasila ga potezom dana. 

Dinamo je nakon te akcije poveo protiv Viktorije Plzen 1-0 na Maksimiru. Plavi su do kraja zabili još dva gola i prošli u osminu finala Europske lige. Ali taj gol još će se dugo prepričavati. Akcija kao iz nogometnih udžbenika. 

KAKVA GOLČINA Pa ovo je akcija iz udžbenika! Lažnjak, peta, kroz noge i gol

Petković je povukao kontru, prvo je lažnjakom prevario braniča pa petom dodao Olmu na šest metara. Mladi Španjolac lukavo je pustio loptu kroz noge, a Oršić je zakucao pod prečku za vodstvo Dinama. Nogometna fantazija!

Pogledajte video akcije koji je Uefa objavila na službenoj stranici na Twitteru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • IvoIvic2 22.02.2019.

    Olmo je world class. Bez obzira što smo u reprezentaciji jako dobro pokriveni na njegovoj poziciji, dao bih mu državljanstvo i poziv istoga trenutka. Oršić i Petković oduševili.

  • OttoVonBiscmark_1 22.02.2019.

    jel plavuša došla u svlačionicu?

  • jole49 22.02.2019.

    Fantazija, ovako nešto se još može vidjeti na brazilskim turnirima. Dobra igra i fantastične akcije, to nije slučajnost. Bjelica uklopio sve što se dalo izvesti. Dečki igraju i zabavljaju se. Bruno bi morao svakako biti nova devetka u repki. Idemo Dinamo sve dalje i dalje i skroz do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare