To je to što me zanima!

Zabijao je Dinamu: Bio sam hit, a sad živim kao prosjak Luka

TO JE HNL Šibenik je Željku Malčiću dužan oko 330.000 kuna. A on je dužan državi i nema od čega živjeti, kao ni isplaćivati alimentaciju djetetu, a bliži se i Božić...
Vidi originalni članak

Živim kod brata, pomažu mi on i teta, inače ne znam kako bih. Katastrofa je što se igračima događa u HNL-u, rekao je Željko Malčić (31).

Šibenik mu je dužan još oko 330.000 kuna. Malčić kaže kako nema od čega živjeti, a Šibenčani i dalje normalno igraju u drugoj ligi.

- Živim ko prosjak Luka. I to zato što jedan čovjek odlučuje o sudbini nas 12 kojima se duguje. Tin Dolički, šef Disciplinske komisije, odlučuje o svemu i Šibeniku prolongira kaznu. Zadnju plaću dobio sam u prosincu 2010. godine, a sudsku presudu u lipnju prošle godine. Ali ona kao da ništa ne znači - žali se Malčić.

Dugovala mu je i Cibalia. Ali njoj je oprostio dugove kako bi dobio sve papire. Sad trenira u četvrtoligašu Zrinskom iz Tordinaca.

- Želim biti u formi. Probat ću u Njemačkoj. Bolje ondje treća liga nego ovdje prva. Ako ne uspijem, onda mogu opet konobariti...

Šibenik mu je dosad isplatio 240.000 kuna.

- To je sve otišlo na dugove. Sad sam dužan državi oko 80.000 kuna, a kamate idu. Imam desetogodišnju kćer Mariju, plaćam i alimentaciju. Bliži se i Božić, ne znam što ću djetetu kupiti...

Idi na 24sata

Komentari 108

  • elantra 28.11.2012.

    imao je gospodin i stan i sve u životu ali kocka ga muči i pijančenje.Neka si kupi normalan auto koji manje troši pa će imati više para a ne auto koji na 100km troši 200 kn.Svi mi znamo voziti dobre aute nitko nije glup i nesposoban ali želje su jedno a mogućnosti drugo!

  • Yassa 13.11.2012.

    nek igra kladušu , i nađe zicera a more

  • crna bara 13.11.2012.

    Malčiću tako ti je to kad ti se bivši predsjednik nk šibenik preziva karadjole pa si dobio prvi dio plaće kara e sad ćekaj djoleta. .A mi boje upućeni znamo da tebi neće uzeti ww scirocco jel ti je naćelnik općine tordinci ili ti big boos nk zrinski iz Tordinaca dao 25000kn da platiš leasing za auto i još 25000kn za ovu polu sezonu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare