To je to što me zanima!

Zabio više od Reala: Možda sad Messi i Ronaldo čuju za mene

Mislav Oršić zabio je u tri kola Lige prvaka jedan gol više od Reala, dva gola više od Atalante, Valencije i Borussije Dortmund, te jednako golova kao Barcelona, Inter i Lyon
Vidi originalni članak

U prva tri kola Lige prvaka Mislav Oršić zabio je četiri gola, ispred njega samo su Erling Håland sa šest i Robert Lewandowski s pet golova. No puno je zanimljiviji popis momčadi koje su zabile manje od Oršića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real Madrid, čija momčad vrijedi 1,2 milijarde eura, zabila je gol manje od Mislava. Dva gola manje od Oršića zabili su Borussia Dortmund, Valencia, Benfica i Lille, gol manje zabili su Kovačićev Chelsea i Crvena zvezda, a jednako kao krilni napadač Dinama zabili su Inter i Barcelona.

- Vidio sam da sam u Ligi prvaka ove sezone zabio više golova nego cijeli Real Madrid ili jednak broj golova kao Barcelona. Imponiraju takve stvari, ali ti podaci ipak više vesele medije nego igrače. Ponosan sam na četiri gola, vjerujem da će ih biti još, ali najvažnije mi je što sam njima pridonio momčadi i osvajanju važnih bodova - kaže nam Mislav Oršić.

To je što se tiče momčadi, što se tiče igrača Lionel Messi i Cristiano Ronaldo zabili su svaki po jedan gol. Zajedno su zabili upola manje nego naš Oršić.

- Iskreno, ne znam jesu li Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo čuli za mene, ipak sam dugo igrao u Južnoj Koreji i Kini. No tko zna, možda obojica povremeno pogledaju listu strijelaca Lige prvaka pa tamo vide moje ime. Barcelona i Real Madrid sigurno su zabili manje nego što su svi očekivali, ali, opet, nikakva usporedba s Lionelom Messijem ili Cristianom Ronaldom nema smisla. Ja ću i dalje davati sve od sebe pa ćemo vidjeti kamo će to dovesti mene i Dinamo - rekao je Oršić.

Skromno, nema što, za igrača koji je zabio više golova nego momčadi vrijedne 1,2 milijarde eura. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sena2 05.11.2019.

    To znaci da je Croatia jaca od svih nabrojanih velikana

  • dex28 05.11.2019.

    Ajde ti sad novinaru nama reci koliko je puta real, barca, Juve i drugi prosli do finala lp, i koliko golova su Ronaldo, mesi, bezema, neymar i drustvo zabili u nokaut fazi a koliko mislav?

  • 05.11.2019.

    Prognoza za sutra,Dinamo F2

Komentiraj...
Vidi sve komentare