To je to što me zanima!

Zadar u naletu: Naša snaga su navijači, euforija je razumljiva

U sjeni slavlja Cedevite u Euroligi i problema u Ciboni, Zadar je dojurio do 5. mjesta. Momčad Ante Nazora je u nizu od šest pobjeda u sedam utakmica u ABA ligi
Vidi originalni članak

Ne čudi što se na tribinama Krešina doma i u ponedjeljak poslijepodne našlo tri tisuće gledatelja. Zadar je u nizu od šest pobjeda u sedam utakmica u ABA ligi.

- Zahvaljujem se navijačima. Bili su uz nas i kad smo gubili, oni su naša snaga - komentirao je Ante Nazor

Trener Zadra opet radi vanserijski posao, Igokea je poražena sa 69-60, što dovoljno govori o zadarskoj obrani. Malo tko ide preko 70 koševa protiv Zadra, pogotovo u nizu koji traje od sredine listopada. Nazorovi igrači povezali su šest pobjeda u sedam utakmica i uhvatili peto mjesto u ABA ligi. Crvena zvezda, Mega Leks i Cedevita imaju samo dvije pobjede više, vodeća Budućnost tri više.

- Možemo li u doigravanje? Mi samo želimo raditi i pobjeđivati. Vidjet ćemo gdje će nas to dovesti, ali uz emotivne i vatrene navijače razumljivo je što se javlja euforija - objasnio je Nazor. 

I dok su njegovi navijači u euforiji, Cibonini padaju u depresiju. Ivica Zubac odigrao je prvu utakmicu sezone, ali bez ozlijeđenog Ante Žižića hrvatski viceprvak nije mogao previše u Beogradu. Crvena zvezda slavila je 75-58, za osmi poraz Cibone u 12. utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mini mrcina 01.12.2015.

    Napokon se malo i o kosarci pise, zasluzio je Zadar da se puno vise pise o njima, to sta oni rade je za svaku pohvalu.. Ove godine imaju dobru ekipu i dobrog trenera, nije cudo da im ide odlicno.. Bravo Zadar, bravo Nazor, zelimo vas na f4..

  • prolaznik 01.12.2015.

    Igraj Zadre volimo te mi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare