To je to što me zanima!

Zadnja nada za odlazak na SP su nam stoperi Andore

Ukrajina u Andoru dolazi u najjačem sastavu. Andora je u 87 kvalifikacijskih utakmica pobijedila samo triput. Najbolji strijelci su im njihovi stoperi
Vidi originalni članak

Hrvatsku u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo mogu odvesti još samo Pujol, Vieira i Ayala. Ti igrači igrat će u srijedu protiv Ukrajine i u nekom ludom raspletu pokušat im uzeti barem bod. No prezime je jedino prema čemu su igrači Andore slični s poznatijim kolegama iz Barcelone, Intera i drugih klubova. Andora je u 87 kvalifikacijskih utakmica pobijedila tek tri puta. Dvaput Bjelorusiju 2000. i 2002. te Makedoniju 2004. godine 1-0 u utakmici nakon koje se govorilo o kladioničarskim aferama. Jedini gol u tom kvalifikacijskom ciklusu amateri Andore zabili su Bjelorusiji kod kuće u porazu 3-1. Stoperi su najbolji strijelci Andore u posljednjih nekoliko godina. Golove zabijaju samo iz prekida jer do gola suvislom akcijom jednostavno ne mogu doći. Oscar Sonjee je zabio tri, a Lima, kolega iz obrane, čak sedam golova. Oni moraju Ukrajincima zabiti barem jedan gol. I ne primiti nijedan.

UKRAJINA U NAJJAČEM SASTAVU
Ukrajina u Andoru dolazi u najjačem sastavu, a i da igra s trećom postavom, sve osim pobjede bila bi neviđena senzacija. U prvom susretu Ukrajina je u Kijevu pobijedila Andoru 5-0. Dva gola zabio je Milevskij, a po jedan Jarmolenko, Ševčenko i Seležnjov. Svi će igrati i večeras.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • renovatio 14.10.2009.

    ma vidi ovoga andorca sa očalama na slici. sad su mi još sigurniji kad igraju sa dodatnom opremom

  • messi_10 14.10.2009.

    vlaka ajde molimte ubuduće piši malo čitkije i malo pravopisa da te se može razumiti..kada bi svi pisali kako pričamo gdje bi tu bilo kraja..pa da te netko osim samoga sebe može razumiti..hvala unaprijed..

  • boyfromkc 14.10.2009.

    jadni mi s takvom nadom za odlazak

Komentiraj...
Vidi sve komentare