To je to što me zanima!

Zagreb i Rijeka bit će domaćini Europske univerzijade 2016.

Ovo nije natjecanje zemalja, nego sveučilišta za koja mogu nastupati i njihovi strani studenti. I to oni do starosti od 28 godina, objasnio je Gordan Kožulj o čemu se radi
Vidi originalni članak

Zagreb i Rijeka u srpnju 2016. godine bit će domaćini Europske univerzijade, odlučeno je danas u Ljubljani na zasjedanju Izvršnog odbora Europske sveučilišne sportske asocijacije, javlja Večernji list.

Na Europskoj univerzijadi nastupit će oko četiri tisuće natjecatelja iz 30-ak zemalja s preko 200-tinjak sveučilišta.

- Ovo nije natjecanje zemalja, nego sveučilišta za koja mogu nastupati i njihovi strani studenti. I to oni do starosti od 28 godina - objasnio je Gordan Kožulj, predsjednik kandidacijske misije Zagreba i Rijeke.

Ovdje pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kung fu panda 01.06.2013.

    ovo me podsjeti na onu izreku daj narodu kruha i igara samo nama zaboravili kruh

  • prdr 01.06.2013.

    Şada samo da ne završi kao što je bila za vrijeme druga tita u Zagrebu.Za one koji ne znaju a to su većina ovdje,simbol univerzijade je U.E sad bila je poćela promiđba za tu univezijadu pa se u sve uklapalo veliko slovo U kao što je svuda u svijetu.Naš drugovi rukovodioci su to procijenili da je to Ustaška provokacija U, pa je cijela Univerzijada odigrana pod simbolom YU.Neki su tada bili u pržunu.Tvornica žigica "Drava"morala je sve žigice vrćati nazad sto su imale napodobne simbole.Vidjet ćemo kako će se naši drugovi ponijeti.Živi bili pa vidili.

  • Fiuman69 01.06.2013.

    Ovo je svakako dobro,bar da ono što se izgradi ostane našim nasljednicima a svakako je bolje trošiti lovu na takvo nešto nego platiti specijalnu policiju da čuva pedere u Splitu i Zagrebu

Komentiraj...
Vidi sve komentare