To je to što me zanima!

Zagreb se bez Mandića, Gojuna i Srne pomučio za 1/4 finale Kupa

U petak Zagreb ima prvenstvenu obavezu s Porečom, a onda je potpuni fokus na Montpellieru koji u srijedu dolazi u Arenu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

Samo dva dana nakon što je Hrvatska igrala u Hannoveru u kvalifikacijama za Olimpijske igre, rukometaši Zagreba već su morali na teren. Nekompletni nisu bili uvjerljivi u Varaždinu (31-35), ali prošli su u četvrtfinale Kupa, pa sada imamo svih osam četvrtfinalista.

Zagreb je igrao bez reprezentativaca Gojuna, Srne i Mandića, nije nastupio ni Čupić. Klarica i Glavaš bili su u sastavu. Serijom 7-0, nakon početnog vodstva Varaždinaca, zagrebaši su preuzeli rezultatsku kontrolu. Početkom drugog dijela podigli su na 24-16, ali Varaždin je s pet golova kaznio njihovo opuštanje. Nisu mogli preopušteni u završnicu, no veće drame nije bilo.

HRVATSKA HOBOTNICA Kuzmanović: S Dagurom smo čvršći u obrani, a možda ćemo brzo razgovarati i na hrvatskom ISLANĐANIN POSLOŽIO HRVATSKU S Dagurom dolazi vrijeme za veliki rezultat: Već je 'oživio' dvojicu, a najbolje tek sprema

Kod domaćina se iskazao Dominik Novak s devet golova, Zagreb su predvodili Kos i Ćavar s po šest. U petak Zagreb ima prvenstvenu obavezu s Porečom, a onda je potpuni fokus na Montpellieru koji u srijedu dolazi u Arenu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. 

Parovi četvrtfinala (10. travnja):

Bjelin Spačva - Poreč
Osijek - Sesvete
Trogir - Zagreb
Gorica - Nexe

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare