To je to što me zanima!

Zagreb slavio na mini turniru protiv mlade momčadi Intera

Zagreb je u posljednjem susretu koji se igrao u Zagrebellu, a na kojem su sudjelovali omladinski pogoni Intera i Udinesea slavio protiv 'nerazzurra' 1-0
Vidi originalni članak

Mladi nogometaši Zagreba, nakon poraza od Udinesea u prvom susretu turnira odigranom na Zagrebellu upisali su i pobjedu i to protiv Intera. Mlađe kolege iz milanske momčadi svladali su 1-0.

Pobjednički gol postigao je kapetan Zagreba Hrvoje Cindrić u prvom poluvremenu. Sjajno je Cindrić uočio kako je golman gostiju malo previše izašao sa svojih vratio i s dvadesetak metara raspalio prema vratima. Iznenadio je talijanskog čuvara mreže i zabio za 1-0 i konačnu pobjedu.

Zaprijetili su 'nerazzurri' u nastavku, dvaput bili blizu izjednačenju dvadesetak minuta prije kraja susreta, ali sjajno je danas branio golman Zagreba i tako sačuvao povoljna rezultat za svoju momčad.

- Današnji susret pokazao je koliko je u porastu kvaliteta omladinskog nogometa u Hrvatskoj. Na žalost, moram priznati da u Italiji nije baš tako - rekao je trener Intera nakon susreta te dodao:

- Nije bi trebao baš poraz da to shvatim, ali što je tu je. Pohvale Zagrebu na odličnoj igri i sjajnim igračima. Nema sumnje da leži strašan potencijal među mladim igračima u Hrvatskoj. Igra se vrlo dobra nogomet i zato mi je drago što smo i ostvarili suradnju - dodao je Bernazzani.

Omladinske škole Intera i Zagreba surađuju već godinu dana, a i jedan i drugi klub se nadaju kako će se ovako uspješno partnerstvo i najaviti. Naime, razmišlja se već o odigravanju još jednog turnira poput ovog održanog u Zagrebellu i to u Milanu, no s nešto više momčadi.

- Dečki su se pokazali u sjajnom svijetlu, zadovoljan sam s njima i s igrom. Nemaju svaki dan priliku igrati protiv ovakvog protivnika i zadovoljan sam svime što su priredili danas na terenu - pohvalio je svoje dečke trener Zagreba Ivo Milić

Slavili i kadeti

I kadeti zagrebačkog kluba bili su uspješni danas. Na turniru koji se odigrava u Mađarskoj izborili su završnicu. Mogući protivnici su im Partizan, Slavija ili Rapid iz Beča.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • libeluli 11.08.2012.

    Uvijek naši mladi ostvare dobre rezultate, onda se pojave Mamići i ostali Tahiji i promjene mentalni sklop mladcima i neki uspiju a neki nikad

  • Ujka 11.08.2012.

    odlično..

  • annamarijas 11.08.2012.

    bravo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare