To je to što me zanima!

Zajec otišao u Grčku s upravom i dva člana IO-a. Nema mjesta za Hanžela, Mirka i Božicu Barišić

Jakirović u Grčku je poveo 22 igrača među kojima su tri golmana, a od ozljede se konačno oporavio Takuya Ogiwara. Dinamov Japanac mogao bi već u Solunu dobiti poneke minute...
Vidi originalni članak

Dinamo je danas u 8.45 sati ujutro poletio iz Zagreba za Solun na prvo europsko gostovanje u eri Velimira Zajeca. I odmah, odlazak u Grčku donijet će brojne promjene u čarteru hrvatskog prvaka. Dinamovu ekspediciju predvodi novoizabrani predsjednik kluba Velimir Zajec, na put u Solun otišla je i kompletna uprava (Vlatka Peras, Darko Podnar i Danijel Tomačić), kao i dva nova člana Izvršnog odbora Mislav Ante Omazić i Zrinko Hržić.  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

One dosadašnje garniture koja je posljednjih godina bila stalan gost Dinamovih europskih utakmica ovoga puta neće biti u avionu. Tako u Grčku neće putovati bivši predsjednik Mirko Barišić sa suprugom Božicom, kao niti njegova "desna ruka" Nikola Hanžel. Ne sjećamo se kad ta trojka nije putovala na neku Dinamovu europsku utakmicu, ali sad su u Maksimir stigla neka nova vremena. 

Sergej Jakirović prema Grčkoj je odveo 22 igrača, Dinamov kadar i na ovom će europskom ispitu bitni bitno oslabljen. Ozlijeđeni su Moharrami, Perić, Kačavenda, Stojković, Rog i Emreli, nije spreman niti Bulat, dok pravo nastupa u nokaut fazi Konferencijske lige nemaju Pierre-Gabriel, Ademi i Brodić. Dinamo tako bez 10 igrača traži još jedno europsko četvrtfinale.

Na put su krenula tri golmana Nevistić, Zagorac, Klarin, te sljedeći igrači Ristovski, Živković, Šutalo, Bernauer, Theophile, Cvetko, Perković, Ogiwara, Sučić, Halilović, Mišić, Vrbančić, Baturina, Hoxha, Špikić, Vidović, Kaneko, Petković i Kulenović. Jakirović tako na raspolaganju ima i tri juniora (Klarin, Cvetko i Vrbančić), dok se od ozljede konačno oporavio i Ogiwara.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ZG - KAJ 13.03.2024.

    Ne kužim čemu vodi i članove uprave....

  • samo jako 😂🤣 13.03.2024.

    bbb više ni ne treba vazelin ulaze grci u njih kao u trajektnu luku 🤣

  • DarioDario11 13.03.2024.

    Sad će i oni na grane hajduka kad ulica počne voditi klub 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare