To je to što me zanima!

Zajec u čudu: Otkaz? Ja o tome zaista nemam pojma

Još me nitko iz kluba nije zvao. Evo na teletekstu pratim što se događa, pomoćnik Velimira Zajeca Marko Mlinarić također nije imao pojma o smjeni
Vidi originalni članak

Nemam pojma o čemu je riječ. Doputovao sam u pet ujutro iz Györa, ni sa kim iz kluba nisam razgovarao, izjavio je iznenađeni Velimir Zajec.
Trener je u nedjelju gledao sljedećeg protivnika u kvalifikacijama za Europsku ligu.
Iako su ga već u nedjelju, kako Mamić kaže, odlučili smijeniti, prvo su organizirali konferenciju za novinare. Novinari su uspjeli dobiti Zajeca na mobitel i obavijestiti ga o otkazu.
- Direktor Damir Vrbanović pokušao ga je nazvati nekoliko puta, ali nije se javljao. Htjeli smo se civilizirano rastati, kao džentlmeni, da to ne mora saznati iz medija. Bilo bi i logično da se raziđemo kao ljudi. Pa Dinamo je ipak iznad svih - pravdao se izvršni dopredsjednik i dodao:
- Možemo, ako Zajec želi, ostati prijatelji. Ali ovo nema veze s prijateljstvom. Presudili su isključivo nogometni rezultati.
No ni popodne stručni stožer još nije imao nikakvu informaciju, ili barem dio stožera. Momčad će do izbora novoga trenera voditi Sreten Ćuk, dok Marko Mlinarić, kao i Zajec, nije imao pojma što se događa.
- Još me nitko iz kluba nije zvao. Evo na teletekstu pratim što se događa - rekao je Mlinka i raspitivao se tko će voditi momčad.
Dinamov izvršni dopredsjednik tvrdi da su bili apsolutno samostalni u radu.
- Vidite da više ni ne dolazim na utakmice, Zoran ne sjedi na klupi... Znam i da smo u tim karantenama nepoželjni, iako to nisu rekli. Maknuli smo se i gospodo izvolite, napravite nešto. No struka je naš najveći problem. Treba nam netko iskusan, netko tko će unaprijed reći kako će raditi, a ne floskule o ‘krvi, znoju i suzama’ - rekao je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • slavonac_u_dusi 09.08.2010.

    Ovi Mamići su pukli ko kokice...ako netko stvarno voli Dinamo onda sam siguran da je to Zajec. Čovjek zna i može napraviti nešto od Dinama ali ne može to za 2 mjeseca, pa pogledajte trenere u Eng koliko dugo su na klupi?! Mislim da je ovo sramotno, Mamići bi očito zaradili prodajom najboljih igrača i još bi htjeli ući u Ligu prvaka! Pa de spustite se na zemlju, realno Butina puno kiksa, napad je očajan, Dodo ne može igrat u županijskoj ligi, ali za to nije kriv samo trener....zašto se uporno dovode stranci??? Treba prednost dati domaćim dečkima i bit realan a ne letit visoko i svake godine pričat \"Dinamo nikad jači, ove godine 100 % idemo u Ligu prvaka\" :S

  • maicon2 09.08.2010.

    ma ti zajec nemas pojma ko ti glavu nosi budalo glupa

  • grgang 09.08.2010.

    jocu amsterdama za trenera dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare