Obavijesti

Sport

Komentari 28

Zajec u čudu: Otkaz? Ja o tome zaista nemam pojma

Zajec u čudu: Otkaz? Ja o tome zaista nemam pojma
1

Još me nitko iz kluba nije zvao. Evo na teletekstu pratim što se događa, pomoćnik Velimira Zajeca Marko Mlinarić također nije imao pojma o smjeni

VIDEO

Nemam pojma o čemu je riječ. Doputovao sam u pet ujutro iz Györa, ni sa kim iz kluba nisam razgovarao, izjavio je iznenađeni Velimir Zajec.
Trener je u nedjelju gledao sljedećeg protivnika u kvalifikacijama za Europsku ligu.
Iako su ga već u nedjelju, kako Mamić kaže, odlučili smijeniti, prvo su organizirali konferenciju za novinare. Novinari su uspjeli dobiti Zajeca na mobitel i obavijestiti ga o otkazu.
- Direktor Damir Vrbanović pokušao ga je nazvati nekoliko puta, ali nije se javljao. Htjeli smo se civilizirano rastati, kao džentlmeni, da to ne mora saznati iz medija. Bilo bi i logično da se raziđemo kao ljudi. Pa Dinamo je ipak iznad svih - pravdao se izvršni dopredsjednik i dodao:
- Možemo, ako Zajec želi, ostati prijatelji. Ali ovo nema veze s prijateljstvom. Presudili su isključivo nogometni rezultati.
No ni popodne stručni stožer još nije imao nikakvu informaciju, ili barem dio stožera. Momčad će do izbora novoga trenera voditi Sreten Ćuk, dok Marko Mlinarić, kao i Zajec, nije imao pojma što se događa.
- Još me nitko iz kluba nije zvao. Evo na teletekstu pratim što se događa - rekao je Mlinka i raspitivao se tko će voditi momčad.
Dinamov izvršni dopredsjednik tvrdi da su bili apsolutno samostalni u radu.
- Vidite da više ni ne dolazim na utakmice, Zoran ne sjedi na klupi... Znam i da smo u tim karantenama nepoželjni, iako to nisu rekli. Maknuli smo se i gospodo izvolite, napravite nešto. No struka je naš najveći problem. Treba nam netko iskusan, netko tko će unaprijed reći kako će raditi, a ne floskule o ‘krvi, znoju i suzama’ - rekao je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju