To je to što me zanima!

Zambata: Fantazija! Pa ovaj je Dinamo kao moj 1967. godine

Zabio sam mnoge važne golove u karijeri, ali ono što je napravio Mislav Oršić je veličanstveno. Imamo šanse proći skupinu. Imam dvostruki razlog za feštu jer je juniorima pobjedu donio dečko kojeg sam ja doveo
Vidi originalni članak

Ovo je fantazija! Genijalno i odlično. Ispunjen sam ponosom. Ova pobjeda spada u red najvećih u povijesti Dinama. Usporedio bih je s našom pobjedom protiv Juventusa u Kupu velesajamskih gradova 1967. na Maksimiru (3-0). To je pobjeda u tom rangu. Nešto veličanstveno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa Atalanta je tek nakon 4-0 nešto odigrala, dotad nisu postojali na terenu. Bili su pometeni! Tek nakon 4-0 malo smo stali i oni su došli do zraka.

Nenad Bjelica je briljantno pripremio utakmicu. Igrači su prenijeli svaku njegovu zamisao. Za ovakve pobjede je ključna pobjeda na terenu i trenera, a to je Bjelica postigao.

DOJMOVI DINAMOVACA Dino Perić: Masakrirali smo Atalantu u prvom poluvremenu

Zabio sam mnoge važne golove u karijeri, a ovo što je napravio Mislav Oršić spada u veličanstveno ostvarenje za Dinamove napadače. Taj dečko je apsolutno otkriće. I dok se od nekih u posljednjih godinu dana očekivao, on je sve oduševio. Kako ih je samo zavukao...

Moram pogledati prema naprijed. Itekako imamo šanse proći. S ovih 4-0 smo praktički eliminirali Atalantu ako na kraju budemo imali isti broj bodova. Ovakvi sigurno možemo pobijediti i Šahtar.

KAKO SU IGRALI Oršiću 'desetka' za povijest, čudesni Olmo, oduševili bekovi

Dvostruko sam sretan jer su i naši juniori pobijedili Atalantu, a gol je zabio igrač Bernard Karrica kojeg sam ja doveo u Dinamo. Tako da večeras imam dvostruku feštu. Naši momci su bili briljantni.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • 19.09.2019.

    Vidi boga ti Zambata igral prije 50 let na ovom stadionu koji je par godina poslije 2.WW izgrađen. Uz sve moje domoljublje , kršćanstvo i hrvatstvo mene je sram da ovaj evropski Dinamo igra na stadionu koji su u onom mraku napravili komunisti. Iza golova one plave cerade dočaravaju Jadransko more. Ili napravite stadion , da više ne gledam nasljeđe komunizma ili preselite Dinamo u Jastrebarsko.

  • burky1990 19.09.2019.

    Kaj brišete komentar novinarcici mali slatki!?

  • -Lima-ZG-U-❤ 19.09.2019.

    A da im je jos i dobar stadion!!!! Di bi im bio kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare