Sport

Komentari 73

Zambata: Fantazija! Pa ovaj je Dinamo kao moj 1967. godine

Zambata: Fantazija! Pa ovaj je Dinamo kao moj 1967. godine

Zabio sam mnoge važne golove u karijeri, ali ono što je napravio Mislav Oršić je veličanstveno. Imamo šanse proći skupinu. Imam dvostruki razlog za feštu jer je juniorima pobjedu donio dečko kojeg sam ja doveo

Ovo je fantazija! Genijalno i odlično. Ispunjen sam ponosom. Ova pobjeda spada u red najvećih u povijesti Dinama. Usporedio bih je s našom pobjedom protiv Juventusa u Kupu velesajamskih gradova 1967. na Maksimiru (3-0). To je pobjeda u tom rangu. Nešto veličanstveno.

Pa Atalanta je tek nakon 4-0 nešto odigrala, dotad nisu postojali na terenu. Bili su pometeni! Tek nakon 4-0 malo smo stali i oni su došli do zraka.

Nenad Bjelica je briljantno pripremio utakmicu. Igrači su prenijeli svaku njegovu zamisao. Za ovakve pobjede je ključna pobjeda na terenu i trenera, a to je Bjelica postigao.

Zabio sam mnoge važne golove u karijeri, a ovo što je napravio Mislav Oršić spada u veličanstveno ostvarenje za Dinamove napadače. Taj dečko je apsolutno otkriće. I dok se od nekih u posljednjih godinu dana očekivao, on je sve oduševio. Kako ih je samo zavukao...

Moram pogledati prema naprijed. Itekako imamo šanse proći. S ovih 4-0 smo praktički eliminirali Atalantu ako na kraju budemo imali isti broj bodova. Ovakvi sigurno možemo pobijediti i Šahtar.

Dvostruko sam sretan jer su i naši juniori pobijedili Atalantu, a gol je zabio igrač Bernard Karrica kojeg sam ja doveo u Dinamo. Tako da večeras imam dvostruku feštu. Naši momci su bili briljantni.

Najčitaniji članci