To je to što me zanima!

Zamijenio ga zbog ozljede, a on čudesno ozdravio i žalio se!

Napadač Ajaccioa Gajdi Tallo nakon starta počeo se previjati na travnjaku, a trener Ravanelli odmah je napravio zamjenu. Nakon što je to vidio igrač je odmah 'oživio'!
Vidi originalni članak

Nevjerojatna scena dogodila se protekla vikenda na utakmici francuskog Le Championnata između Guingampa i Ajaccio, a u glavnoj i sramotnoj ulozi bio je igrač gostiju Gadji Tallo.

Napadač Ajaccioa se nakon starta protivničkog igrača na njemu, počeo previjati na terenu u boli, liječnička ekipa ga je iznijela na nosilima, a legendarni Fabrizio Ravanelli, koji je trener Korzikanaca, odmah je poslao igrača na zagrijavanje.

I tek što je napravljena zamjena, Tallo se čudesno oporavio i dignuo te još imao srama žaliti se Ravanelliju zbog zamjene nakon sramotnog simuliranja.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bosanac laki 31.10.2013.

    tako mu i treba,glumac a ne igrač,trebao bi se ostavit nogometa i preć u glumce........

  • bornnl 31.10.2013.

    U niti jednom sportu nema simuliranja kao u nogometu. Postaje gadno za gledat kako se previjaju, jaucu i onda malo spreja i trce kao novi.

  • It's kišing 31.10.2013.

    Nije poslao igrača NA zagrijavanje...nego je pozvao igrača SA zagrijavanja i uveo ga u igru... A ova budala će valjda drugi put manje glumatat... Ja ga sljedeću utkamicu ne bi ni stavio u igru, nek se malo oporavlja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare