To je to što me zanima!

Zamjenili su uloge: Sad Rijeka može igrati na remi kod Belupa

Znamo kakav protivnik nas danas čeka. Ovo je Kup, imamo minimalnu prednost, no ne smijemo se opustiti, rekao je Ristovski u najavi uzvrata polufinala Kupa (17.30)
Vidi originalni članak

Rijeka je u posljednjih osam utakmica samo jednom pobijedila Slaven Belupo. Bilo je to prije tri tjedna u prvoj utakmici polufinala Kupa kad su Riječani pobijedili 2-1. Danas će od 17.30 tu prednost braniti na gostovanju u Koprivnici.

- Ulazak u finale Kupa bio bi vrhunac moje trenerske karijere. I prije tri dana smo protiv Rijeke bili potpuno ravnopravni - rekao je trener Slaven Belupa Željko Kopić

Remijem bi ovoga puta bio zadovoljan i trener Rijeke Matjaž Kek jer on bi ga odveo u veliki finale.

- Bit će to utakmica velikog uloga jer se igra za finale Kupa. Na nama je da napravimo sve da mi budemo ti koji će se radovati na kraju. Vidjeli smo u pet utakmica ove sezone da je Slaven organizirana ekipa koja, ako je pustiš igrati, može biti opasna - rekao je Kek.

Ispadanje u polufinalu protiv Slaven Belupa za Riječane bi bio velik udarac.

- Znamo kakav protivnik nas čeka. Ovo je Kup utakmica, imamo minimalnu prednost. Ne smijemo se opustiti, moramo ući kao da je 0-0 i pokušati što prije dati gol da nam bude lakše - dodao je Stefan Ristovski.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 05.04.2016.

    ja znam koji čovijek...ako ga se tako može nazvati....bio najsretniji na svijetu RIJEKA....ispadne od Slavena u kupu.........imate samo jedan pokušaj.....-..-.....TORCACAST.......

  • pacovikozec 05.04.2016.

    bio bi red nakon tolikih utakmica da i belupo pobijedi rijeku a nebi bilo iznenađenje da se to desi!

  • BarçaCro 05.04.2016.

    Zamijenili* Pa barem u naslovu ne bi trebalo biti grešaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare