To je to što me zanima!

'Zar su Ronalda doveli da bude zamjena?' Nakon remija je bez pozdrava odjurio u svlačionicu

'Čovjek ima 36 godina, ali ako su ga već doveli mora igrati u ovakvim utakmicama. Neće popraviti probleme u Unitedu, ali nisu ga doveli da sjedi na klupi. To je nedopustivo', rekao je Roy Keane nakon utakmice
Vidi originalni članak

Ralf Rangnick stigao je Old Trafford. Mnogi ističu kako se njegov 'potpis' vidio već u remiju protiv Chelseaja (1-1) kad je na klupi ostao Cristiano Ronaldo (36), a 'crveni vragovi' pokušali su igrati svojevrsni pressing na svojoj polovici uz izlaske u kontre. Da, Nijemac je 'otac gegenpressinga', ali taj pokušaj ne možemo nazvati tim imenom. 

REMI CHELSEAJA I MAN. UNITEDA VIDEO Pogledajte nevjerojatan 'kiks' Uefinog igrača godine...

No, taj bi pokušaj mogao donijeti novi razdor u svlačionicu Manchester Uniteda. Trofejnog su Portugalca iznenađujuće doveli u klub, a za sve ga je nagovarao sam Sir Alex Ferguson kod kojeg je već prije igrao, a s 36 godina na leđima trebao bi pomoći 'crvenim vragovima' u pohodu na vrh Premiershipa.

Očekivalo se da će u ovakvom derbiju Ronaldo biti u prvom sastavu, ali v.d. trenera Michael Carrick odlučio je drugačije. Očito to nije bila samo njegova odluka, a posvađalo je to Roya Keanea i Jamieja Carraghera u studiju nakon utakmice.

- Čovjek ima 36 godina, ali ako su ga već doveli mora igrati u ovakvim utakmicama. Neće popraviti probleme u Unitedu, ali nisu ga doveli da sjedi na klupi. To je nedopustivo - govorio je Keane, dok se Carragher s tim nije složio i istaknuo da su ga doveli samo kako ne bi otišao u Manchester City.

RALF RANGNICK Zbog njega su Bobana 'otjerali' iz Milana, sad postavlja uvjete da preuzme Manchester United

Neobjašnjive odluke čelnika Uniteda, loše stanje na terenu, frustracija navijača, Rangnick u dolasku... Mogli bi imati kaos na Old Traffordu, a stanje na tablici ih nikako ne može zadovoljiti. Portugalac je odigrao završnih pola sata na Stamford Bridgeu, nije bio opasan po domaći gol, a zbog prigovora je zaradio i žuti karton. Nakon utakmice nije se ni pozdravio s protivnicima, već je samo odjurio u svlačionicu.

Kako će reagirati ako i protiv Arsenala ostane na klupi? To tek trebamo vidjeti. Da, možda nije trebao tako reagirati, ali igrača poput CR-a se ne dovodi u zadnji čas kako bi sjedio na klupi, bez obzira na ideju. Nije igrao pravi pressing posljednjih godina, a dobro su to znali u Manchesteru kad su ga dovodili.

Sad vjerojatno dolazi i Rangnick u čiju se ideju Ronaldo nikako ne uklapa. Teški su dani iza Uniteda, a pitanje je samo ne dolaze li još i teži ako se svlačionica dodatno 'podijeli'. Osmo mjesto? Cristiano Ronaldo za to sigurno nije doveden, a nisu ni Raphael Varane ni Jadon Sancho...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nokia5 29.11.2021.

    Karik je izgubio kompas, Ronaldo vuce MU celu sezonu a ovaj ga ostavlja na klupu. Kao navijac Liverpula mogu slobodno da kazem da je ovaj MU sebe ponizava svake godine sve vise i vise, ne mogu da nadju trenera jos od Murinja.

  • RedDoor 29.11.2021.

    Ronaldo je s menadžerom htio ili Real prvo ili Manchester United, pa je se nudio gradskim rivalima. U Madridu to nije prošlo, ali je u Manchesteru. Što je najgore, došao je taman kad je Solksjaer složio igru s Fernadesom i Cavanijem. Isto tako za Messija bi bilo bolje da je otišao u City, jer igraju stil koji njemu paše, stalni posjed, ovako je otišao kod trenera kontraša, čija igra paše Mbappeu i u klub koji je tanak u sredini.

  • Palmanova 29.11.2021.

    Messi lijepo s PSG na 1.mjestu,dok Ronaldo cvrsto drzi 9.mjesto s Brightonom.lani su bez njega bili na velicanstvenom 2.mjestu .jucer vode 0-1 igraju odlicno,udje Ronaldo i odmah 5 minuta kasnije prime 1-1..a jos mu je sunarodnjak Bruno Fernandes kapetan u Manchesteru.bolje da ode u Maritimo Funchal,tamo ce biti i kapetan i igrati od prve minute

Komentiraj...
Vidi sve komentare