Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zbog njega su Bobana 'otjerali' iz Milana, sad postavlja uvjete da preuzme Manchester United

Zbog njega su Bobana 'otjerali' iz Milana, sad postavlja uvjete da preuzme Manchester United

Ne želi doći kao 'vatrogasac' pa samo otići nakon nekoliko mjeseci, već si Ralf Rangnick (62) želi osigurati i posao u 'crvenim vragovima' nakon što završi epizodu na klupi

VIDEO

Nisam znao da u Milanu vlada diktatura kao u Sjevernoj Koreji. Pristao sam na ovaj intervju jer je bilo puno pitanja i zahtjeva da se pojasni kako je do ovoga došlo. Vrlo jednostavno, u klubu su dogovorili suradnju s Ralfom Rangnickom (62). Još u prosincu! Želim mu svu sreću svijeta, ali mogli su mi to ljudi iz Milana bar kazati. Zaslužio sam znati što namjeravaju, rekao je svojevremeno Zvonimir Boban kad je napustio talijanskog velikana, ali na kraju Nijemac nije došao u Italiju.

VIDEO Ismijavali Ronalda zbog ovog slobodnjaka, a on je sve ušutkao 800. golom u karijeri
VIDEO Ismijavali  Ronalda zbog ovog slobodnjaka, a on je sve ušutkao 800. golom u karijeri

No, trebao bi doći u - Manchester. Točnije, na onu crvenu stranu grada i preuzeti mjesto koje je napustio Ole Gunnar Solskjaer. Spominje se kao da je sve već gotovo, ali i sam Fabrizio Romano istaknuo je da Nijemac neće prihvatiti ponudu 'crvenig vragova' ako ne ispune jedan uvjet. 

firo Wolfsburg-Schalke 110911

- United je postigao dogovor s Ralfom Rangnickom i on će biti privremeni trener. Potpisao je ugovor na šest mjeseci plus dvije godine koje će odraditi kao savjetnik kluba. Čeka se odobrenje Lokomotiva iz Moskve, a Rangnick neće dobiti radnu dozvolu na vrijeme da može voditi momčad već za vikend protiv Chelseaja - napisao je Romano na Twitteru prenoseći ugledni The Athletic.

Naravno, ne želi doći kao 'vatrogasac' pa samo otići nakon nekoliko mjeseci, već ako mijenja sredinu i praktički kompletni način života, onda da se osigura u Manchesteru na još neko vrijeme. Osebujni Nijemac prije dvije je godine posljednji put bio trener u RB Leipzigu, a nakon toga je bio sportski direktor u RB franšizama sportskih klubova te u Lokomotivu iz Moskve.

Pokušat će implementirati svoj gegenpressing na Manchester United, a pitanje je kako će na to odgovoriti zvijezde poput Cristiana Ronalda, Brune FernandesaMarcusa RashfordaJadona Sancha i ostatka momčadi koja će se morati podrediti novim idejama. Voli biti i formacijski fleksibilan te nekoliko puta rotirati na utakmici, a Oleu to baš nije išlo za rukom. No, iskustvo je tu na Rangnickovoj strani.

Premier League - West Ham United v Manchester United

Pitanje je što će biti s Lukeom Shawom za kojeg je istaknuo kako smatra da nije igrač kalibra Manchester Uniteda, a teško je očekivati da će koristiti svoje 'kolo sreće' za kažnjavanje igrača. Teško je zamisiti da će zbog grešaka CR posluživati ručak u klupskom restoranu ili pak Paul Pogba raditi u fan shopu, ali možda će to biti i dobar marketinški potez.

Bilo kako bilo, United bi ovog vikenda još trebao voditi Michael Carrick jer Rangnick vjerojatno neće imati radnu dozvolu i ako potpiše za 'crvene vragove', a Nijemac bi mogao debitirati na Old Traffordu protiv momčadi Arsenala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram