To je to što me zanima!

Zaradio više od 100 mil. $, ali sinu ne želi platiti instruktora

Svi su bili oduševljeni kada su vidjeli kako uči sina skijati. Želio je pomoći Stefanu da napravi prve korake na stazi, baš onako kao što su njegovi roditelji učinili s njim, otkrio je izvor za Blic
Vidi originalni članak

Srbijanski tenisač Novak Đoković u velikoj je karijeri samo od nagrada na turnirima zaradio više od 109 milijuna dolara po čemu je drugi igrač u povijesti (vodeći je Federer sa 115 milijuna).

No, zanimljivo da unatoč milijunima Đoković sinu Stefanu nije htio platiti instruktora skijanja.

- Svi su bili oduševljeni kada su vidjeli kako uči sina skijati. Naravno da su svjesni da Novak svom nasljedniku može platiti najboljeg instruktora, ali je on želio pomoći Stefanu da napravi prve korake na stazi, baš onako kao što su njegovi roditelji učinili s njim - rekao je izvor za Blic.

Đoković ima sina Stefana i kćerku Taru.

- Kada je dobio Stefana, njegovoj sreći nije bilo kraja. Rođenjem kćerke shvatio je što znači kada ljudi kažu da je odnos očeva i kćeri poseban. Maksimalno joj je posvećen i s njom uživa svakog trenutka. Ona je njegovo utočište čak i kad nije zadovoljan na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • MINISTAR_3 27.02.2018.

    Zato što mu poklanja svoje vrijeme,tj uživa sa svojim djetetom Vi mu idete prigovarati za to??? Pa ja bih ga pohvalio za to,al ovaj Svijet je ionako otišao u k....,pa je uglavnom sve što je nenormalno postalo normalno i obrnuto

  • busagli 27.02.2018.

    VLM plati ti sebi psihijatra

  • Niverzala 27.02.2018.

    Što je pisac htio reci ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare