To je to što me zanima!

Zaradite bogatstvo na Totu i Tancu, tečaj na Krunu blokiran

Da se na ponudama kladionica nađu tečajevi za nasljednika Vahida Halilhodžića, 'pole position' sigurno bi bio Jurčićev. Tečaj na Krunu već odavno bi bio blokiran
Vidi originalni članak

Sve ćete znati u 20 sati, nakon završetka Izvršnog odbora. Tri su kandidata, Kruno Jurčić, Marijo Tot i Branko Ivanković, rekao je Zdravko Mamić. Nekoliko sati prije blagoslova Dinamovih čelnih ljudi, opipali smo puls potencijalnih trenera.

- Gledajte, Dinamo je uvijek opcija. Namjeravao sam ići u inozemstvo no 'modrima' ne mogu reći ne - rekao je Jurčić, najozbiljniji kandidat za Vahina nasljednika.

Uzde lako ne namjerava pustiti ni Marijo Tot.

- Ne znam još ništa. Čekam da završi sastanak Izvršnog odbora, pa ću vidjeti. Nitko me danas nije zvao. Moje ambicije se znaju. Želim s Dinamom u Ligu prvaka - izjavio je Marijo Tot.

Javio se i posljednji kandidat, Branko Ivanković, zvani Tanac.

- Hvala medijima na interesu. Čuo sam da sam kandidat, ali mislim da od toga neće biti ništa. Godi mi interes Dinama, ali moji planovi su vezani za inozemstvo. Želim raditi vani - veli Branko Ivanković.

Da se na ponudama kladionica nađu tečajevi za Vahina nasljednika, 'pole position' bio bi Jurčićev. Tečaj na Krunu odavno bi bio blokiran. Na Totu biste mogli zaraditi novi automobil, a na Tancu vilu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • domo1111 26.05.2011.

    od danas više nisam navijač dinama, pun mi je kur.c više ovoga svega.više me ništa ne vuče da gledaam ovu sramotu. fuj!!!

  • dadam541 26.05.2011.

    Pa ovo je za ne vjerovat,prvo odvede Lokomotivu u drugu ligu i postane trener Dinama ......jebo vas Jurcic sto ne pustiše Tota da radi sto je zapoceo ovo ima samo kod nas,Ovog nema ni u Football manageru .....vodis 3 tekme osvojis prvenstvo i kup a onda ti to stave u biografiju kao "vrhunski trener u svojoj prvoj sezoni"..........tek sad bi se Tot trebao dokazati al kod nas kao ni kod privatnika kad se zaposlis nema mjesta za dokazivanje .Dok je tako takva ce nam bit i liga a bogami i privreda.........

  • DinamoZagrebFan 26.05.2011.

    jurcic trener- objavljeno sad na dinamovoj stranici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare