To je to što me zanima!

'Zasluženo. Redsi su ovu sezonu igrali kao da im je zadnja šansa'

Čestitam Liverpoolu, njihovim navijačima, trenerima, igračima. Potpuno zasluženo. Oni su dobri prvaci, rekao je trener Manchester Cityja, nekadašnjih prvaka Premiershipa
Vidi originalni članak

Pep Guardiola morao je nakon poraza od Chelseaja Liverpoolu čestitati na osvojenoj tituli prvaka Engleske, ali kao i uvijek, gospodski je to i napravio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitam Liverpoolu, njihovim navijačima, trenerima, igračima. Potpuno zasluženo. Oni su dobri prvaci - rekao je trener Manchester Cityja, nekadašnjih prvaka Premiershipa.

- Kloppova je momčad igrala s nevjerojatnim fokusom. Kao da im je to zadnja prilika - rekao je impresionirano Pep pa dodao:

- Možda mi nismo pokazali toliku volju - pokušao je opravdati svoju momčad.

VIDEO: TISUĆE SLAVILE TITULU Ludnica u Liverpoolu! Navijači feštali na ulici; Lovren: 'Amen'

GLAVNI ARHITEKT NASLOVA Kloppa slomile emocije: Nemam riječi. Stevie, ovo je za tebe...

- Možda mi nismo imali te ključne trenutke. U početku sezone smo ispustili bodove, a Liverpool nije. Moramo sljedeću sezonu biti konstantni i uzimati sve bodove koji su nam ovoga puta nedostajali - zaključio je.

Podsjetimo, Liverpool je profitirao u četvrtak kada je Manchester City 'zalegao' kod Chelseaja 2-1 (1-0). Guardiolina je momčad tako ostala 23 boda iza Liverpoola i bez matematičke šanse sustizanja velikih rivala, ali Guardiola kaže da nije razočaran.

POMOGAO KOVAČIĆEV CHELSEA Lovrenovi 'redsi' slave: Prvi put u povijesti osvojili Premiership!

- Ovo je realno. Mi smo ostali daleko iza, ali ostalih 18 momčadi su još dalje. Ne možemo svaki puta mi biti prvaci, to se nikada nije dogodilo u Engleskoj. Ne možeš uvijek pobjeđivati - kaže španjolski strateg.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MateCro 26.06.2020.

    Pep djeluje kao da mu je dosta, ispuhao se lik u Citiju.

  • SteGerrard 26.06.2020.

    Čestitat ćeš ti i iduće kolo,kad budeš morao novom prvak držati Guard of Honour 🤫🤣🤣

  • NIKE 26.06.2020.

    Kao što si Mourinha ostavio 20 bodova tako je i ovaj tebe. Velik si trener i pionir novog stila nogometa, ali isto tako iritantan i teatralan kao osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare