Sport

Komentari 5

'Zasluženo. Redsi su ovu sezonu igrali kao da im je zadnja šansa'

'Zasluženo. Redsi su ovu sezonu igrali kao da im je zadnja šansa'

Čestitam Liverpoolu, njihovim navijačima, trenerima, igračima. Potpuno zasluženo. Oni su dobri prvaci, rekao je trener Manchester Cityja, nekadašnjih prvaka Premiershipa

Pep Guardiola morao je nakon poraza od Chelseaja Liverpoolu čestitati na osvojenoj tituli prvaka Engleske, ali kao i uvijek, gospodski je to i napravio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čestitam Liverpoolu, njihovim navijačima, trenerima, igračima. Potpuno zasluženo. Oni su dobri prvaci - rekao je trener Manchester Cityja, nekadašnjih prvaka Premiershipa.

- Kloppova je momčad igrala s nevjerojatnim fokusom. Kao da im je to zadnja prilika - rekao je impresionirano Pep pa dodao:

- Možda mi nismo pokazali toliku volju - pokušao je opravdati svoju momčad.

Chelsea v Manchester City

- Možda mi nismo imali te ključne trenutke. U početku sezone smo ispustili bodove, a Liverpool nije. Moramo sljedeću sezonu biti konstantni i uzimati sve bodove koji su nam ovoga puta nedostajali - zaključio je.

Podsjetimo, Liverpool je profitirao u četvrtak kada je Manchester City 'zalegao' kod Chelseaja 2-1 (1-0). Guardiolina je momčad tako ostala 23 boda iza Liverpoola i bez matematičke šanse sustizanja velikih rivala, ali Guardiola kaže da nije razočaran.

- Ovo je realno. Mi smo ostali daleko iza, ali ostalih 18 momčadi su još dalje. Ne možemo svaki puta mi biti prvaci, to se nikada nije dogodilo u Engleskoj. Ne možeš uvijek pobjeđivati - kaže španjolski strateg.